Książka wzbogacona o czarno-białe ilustracje
Romans biurowy autorki powieści Piętno mafii.
Podczas jednego z babskich wieczorów przyjaciółki rzucają Blance Lanz wyzwanie. Choć takie akcje nie są w jej stylu i nie jest zbyt chętna do wykonania zadania, to się na nie zgadza, by tradycji stało się zadość. Wie, że odmowa oznaczałaby przegraną i karę wymyśloną przez koleżanki. Jej zadaniem jest pocałować wybranego dla niej nieznajomego.
Tajemniczy Pan X, chłodny i nieprzystępny mężczyzna, którego Blanka miała pocałować w ramach zakładu, okazuje się niebezpiecznie pociągający. Jakby tego było mało, wychodzi na jaw, że tego wieczoru jej przyjaciółki jeszcze raz pokierowały jej życiem.
Wiedząc, że dziewczyna nie znosi obecnej pracy, złożyły w jej imieniu dokumenty, by aplikowała na posadę asystentki. Po przyjęciu do pracy Blanka odkrywa, że jej nowym szefem został ktoś, kogo zupełnie się nie spodziewała.
Książka zawiera treści nieodpowiednie dla osób poniżej osiemnastego roku życia.
Wydawnictwo: NieZwykłe
Data wydania: 2026-04-15
Nie chciał, żeby dla niego pracowała. Ale nie pozostawiono mu wyboru. Eliana Bartoli postanawia uciec z Florydy do Los Angeles i zamieszkać u swojej kuzynki...
Ojciec Sofii Suteritti chce ją wydać za Leonardo Fornera. To typowe aranżowane małżeństwo mające na celu połączenie dwóch potężnych organizacji mafijnych...
Przeczytane:2026-04-14, Ocena: 6, Przeczytałam,
💗„Mr Incognito” to nie tylko romans biurowy w którym powściągliwy pan prezes rozpoczyna grę według własnych zasad. To także romans z mnóstwem tajemnic i ucieczki przed przeszłością,która zawsze potrafi o sobie przypomnieć i to w nieodpowiednim momencie.
💗Autorka od samego początku wzbudza w czytelniku niepokój oraz nutę intryg połączonych z sekretami,które ciężko odgadnąć. Każda z tych tajemnic oraz niewytłumaczalne zachowanie pana X dawało niepokój,powodując dedukcję na tym,kto kim jest i co skrywa. A pomiędzy tą tajemniczością jest nieświadoma bohaterka,która zaczyna czuć,a która nie wie,że za momencik świat stanie w płomieniach.Upadek zawsze jest bolesny,ale warto zaryzykować, by nie żałować 🥹
💗Powieść nasycona jest dużą ilością sekretów,które ogromnie zaskakują.Ciągle dostarczają mnóstwa emocji, a działania osób trzecich chwil niebezpiecznych i przyprawiających o szybsze bicie serca. To historia,która miesza,rani i wyciska łzy,które są konsekwencją odkrywanej prawdy oraz słów,które nigdy nie powinny paść!
💗„Mr. incognito” to historia potrafiąca zawrócić w głowie oraz spowodować,że czytelnik ciągle jest zaskakiwany poznawaną prawdą. Jestem pozytywnie zaskoczona tą powieścią,ponieważ nie jest to typowy,przewidywalny romans biurowy,a romans z masą sekretów do odkrycia.To daje moc wrażeń i emocji,które powinniście poznać.
💗Polecam📖