Okładka książki - Na wsi. Zadania do wyklejania. Ponad 60 naklejek + 50 wypukłych

Na wsi. Zadania do wyklejania. Ponad 60 naklejek + 50 wypukłych

Lubisz aktywizujące łamigłówki z naklejkami? Jeśli tak, to zapraszamy do zabawy z tą książką.

W środku znajdziesz zadania do wykonania z użyciem 60 naklejek: labirynty, łączenia punktów, wyszukiwanki, plątaniny, kolorowanki i inne rozwijające zabawy dla dzieci.

Widoczne w okienku okładki, przyjemne w dotyku, wypukłe naklejki to specjalny dodatek. Wykorzystaj je w dowolny sposób, na przykład do ozdobienia tej książki lub do dekoracji czegoś innego.

Baw się, rozwiązuj łamigłówki, naklejaj naklejki i rozwijaj wyobraźnię!

Informacje dodatkowe o Na wsi. Zadania do wyklejania. Ponad 60 naklejek + 50 wypukłych:

Wydawnictwo: Aksjomat
Data wydania: 2025-09-30

Tagi: Publikacje dla najmłodszych książeczki obrazkowe i aktywizujące Dzieci od ok. 5 lat

Kup książkę Na wsi. Zadania do wyklejania. Ponad 60 naklejek + 50 wypukłych

Mały miś uczy się siusiać do nocnika. Aktywizująca książeczka z naklejkami 2+
Agnieszka Bator0
Okładka ksiązki - Mały miś uczy się siusiać do nocnika. Aktywizująca książeczka z naklejkami 2+

Aktywizujące książeczki o małym misiu to propozycja dla każdego maluszka. Dzieci, bawiąc się naklejkami i wypełniając proste zadania, pomagają małemu...

Zwierzęta. Książeczka z okienkami. 100 okienek - 100 słów
Agnieszka Bator0
Okładka ksiązki - Zwierzęta. Książeczka z okienkami. 100 okienek - 100 słów

,,Książeczka z okienkami. Zwierzęta" to wyszukiwanka, z którą maluszek pozna i utrwali pierwsze słowa. Bawiąc się okienkami, dziecko: * rozwija spostrzegawczość...