Okładka książki - Naklejkowe podróże. Święta na świecie

Naklejkowe podróże. Święta na świecie

Co znajdziemy na świątecznym stole w Finlandii? Kto przynosi prezenty we Włoszech? Jakich Świętych Mikołajów można spotkać w różnych państwach? Dowiedz się tego wszystkiego podczas wspaniałej naklejkowej podróży przez regiony świata i poznaj rozmaite świąteczne tradycje.

,,Naklejkowe podróże" to idealna seria książek aktywnościowych dla dzieci, które chcą pogłębić wiedzę kulturową. Dziecko odpowiada na zamieszczone pytania i uzupełnia ilustracje naklejkami we właściwych miejscach.

Informacje dodatkowe o Naklejkowe podróże. Święta na świecie:

Wydawnictwo: Zielona Sowa
Data wydania: 2025-10-15

Tagi: Publikacje dla najmłodszych książeczki obrazkowe i aktywizujące Dzieci od ok. 6 lat

Kup książkę Naklejkowe podróże. Święta na świecie

Labirynty. Książeczka z naklejkami. Zabawa i przygotowanie do nauki pisania
Okładka ksiązki - Labirynty. Książeczka z naklejkami. Zabawa i przygotowanie do nauki pisania

Seria książeczek edukacyjnych z naklejkami "Szlaczki", "Labirynty" i "Kropka do kropki" to źródło udanej zabawy i sposób na naukę z dzieckiem. - Ciekawe...

Angielski nie gryzie! dla średnio zaawansowanych
Okładka ksiązki - Angielski nie gryzie! dla średnio zaawansowanych

Unikalny kurs do samodzielnej, aktywnej nauki języka angielskiego dla wszystkich, którzy chcą rozwinąć znajomość języka na poziomie średnio zaawansowanym...

Opad
Opad