Okładka książki - New Heartbeat

New Heartbeat

Chloe Fairchild przeżywa niewyobrażalną stratę - jej mąż ginie na służbie tuż przed tym, jak miała mu powiedzieć, że zostaną rodzicami. Zmagając się z bólem, samotnością i niepewnością, Chloe próbuje odnaleźć w sobie siłę, by wychować córkę i odnaleźć sens w świecie, który nagle przestał mieć barwy.

Kiedy w rodzinnej klinice stomatologicznej pojawia się Alaric Whitlock, nowy lekarz o tajemniczym spojrzeniu, Chloe zaczyna dostrzegać, że nie tylko ona nosi w sobie rany. Trzy lata po przeszczepie serca Alaric wciąż żyje w cieniu przeszłości, zmagając się z wdzięcznością i lękiem przed życiem, które dostał w darze.

Ich spotkanie staje się początkiem subtelnej, ale głębokiej przemiany. Dwoje ludzi, którzy utracili wszystko, powoli uczy się, że serce - nawet złamane - potrafi bić na nowo.

New Heartbeat to poruszająca opowieść o drugich szansach, o miłości rodzącej się z bólu i o nadziei, która potrafi ocalić, gdy wszystko inne zawiedzie. Bo czasem wystarczy jedno nowe bicie serca, by zacząć od nowa.

Informacje dodatkowe o New Heartbeat:

Wydawnictwo: WasPos
Data wydania: 2026-05-29

Tagi: romans

Kup książkę New Heartbeat

The Angel Song
Anna M. Fox0
Okładka ksiązki - The Angel Song

Ena to dwudziestodwuletnia dziewczyna od dwóch lat żyjąca w cieniu bolesnej tragedii, która odebrała jej młodszą siostrę i na zawsze odmieniła życie. Poczucie...