Okładka książki - Niania pod przykrywką

Niania pod przykrywką

Ona:

Życie nie uśmiecha się do Avery. Brak pracy i pieniędzy mogą doprowadzić do tego, że straci dach nad głową. Po 8 latach w jej życiu pojawia się siostra, której nie chciała nigdy więcej widzieć. Proponuje układ na który Avery nie może się nie zgodzić i od teraz będzie pracowała dla dwóch osób. Co w jej życiu jest prawdą a kłamstwem? Jakie sekrety ukrywa ta z pozoru urocza dziewczyna? Jakie demony ją prześladują? Komu zaufa? I czy można ufać jej?

On:

Colton Anderson - Bogaty, przystojny, ale i zapracowany. Myśli, że daje synowi czego dusza zapragnie, nie widząc, że chłopcu brakuje ojca. Zmuszony przez chłopca, zatrudnia kobietę, która go denerwuje. Jakim prawem mówi mu co on ma robić? Przecież wie doskonale jak ma wychować syna. Jednak, gdy oberwie ciastem, uczucia chyba mogą się zmienić, czyż nie?

Informacje dodatkowe o Niania pod przykrywką:

Wydawnictwo: Empik Selfpublishing
Data wydania: 2024-05-06

Kup książkę Niania pod przykrywką

Przygoda na jedną noc
Agnes Fleming0
Okładka ksiązki - Przygoda na jedną noc

Ona Rose wydaje się, że ma poukładane życie. Zdrada narzeczonego doprowadza ją jednak do pokoju hotelowego nieznajomego mężczyzny. Dziewczyna postanawia...

Opad
Opad