Okładka książki - Niezwiązana (#2). Póki świat nie spłonie. Niezwiązana. Tom 2

Niezwiązana (#2). Póki świat nie spłonie. Niezwiązana. Tom 2

Stare zasady upadły - nadszedł czas na ustalenie nowych.

Po wydarzeniach z zimy świat strażników i czarownic legł w gruzach, a poskładanie go z powrotem leży w rękach Storma. Nie jest to łatwe zadanie, kiedy jednocześnie trzeba walczyć z anomaliami i Przeklętymi polującymi na ludzi. Tymczasem Lav nosi w sobie klątwę, która powoli odbiera jej wolę, a przeznaczenie wymaga od niej... Nie, Storm nie chce nawet myśleć o tym, co czeka jego ukochaną.

Lav spróbuje uciec od wspomnień z wyspy, Storm nie będzie mógł dotrzymać obietnic, a Ash... jak zwykle sprowadzi kłopoty. Podziały znikną, pojawią się nowe sekrety, a plany Przeklętych okażą się groźniejsze, niż ktokolwiek przewidywał.

I wtedy świat stanie w płomieniach.

Informacje dodatkowe o Niezwiązana (#2). Póki świat nie spłonie. Niezwiązana. Tom 2:

Wydawnictwo: Marginesy
Data wydania: 2026-03-11

Tagi: Fantasy dla dzieci i młodzieży Interest age: from c 16 years

Kup książkę Niezwiązana (#2). Póki świat nie spłonie. Niezwiązana. Tom 2

Niezwiązana (#1). Choćbym miała za to spłonąć. Niezwiązana. Tom 1
Monika Sławik0
Okładka ksiązki - Niezwiązana (#1). Choćbym miała za to spłonąć. Niezwiązana. Tom 1

Ona może być wszystkim - nadzieją, bronią...albo zagładą. Dwudziestoletnia Lavender prowadzi na pozór zwyczajne życie - pracuje w herbaciarni i stara...

Jesteś moim domem
Monika Sławik0
Okładka ksiązki - Jesteś moim domem

Łatwiej nienawidzić kogoś, kto jest w pełni zły, niż kogoś, kto traktuje nas źle, ale czasem obdarowuje strzępkami dobra Zora właściwie nigdy nie miała...