Okładka książki - O snach i duszy

O snach i duszy

Książka Katarzyny Kamińskiej to - jak to określa sama autorka - "subiektywny przewodnik" po mało popularnej jeszcze dziedzinie rozwoju duchowego jaką jest analiza swoich własnych snów. Ponad połowę naszego życia spędzamy zanurzeni w tajemniczej krainie, pełnej przeżyć, obrazów, informacji. Jak zapamiętać własne sny, jak osiągnąć zrozumienie tego niezwykle ważnego przekazu, który do nas trafia, gdy śpimy? Autorka, absolwentka psychologii UJ, doświadczona psychoterapeutka, prelegentka międzynarodowych konferencji na temat snów (IASD) dzieli się własnymi doświadczeniami badawczymi, przykładami snów ludzi, z którymi przez lata pracowała. Osoby, które potrzebują podbudowy teoretycznej znajdą w książce wiele cennych informacji na temat snów w ujęciu różnych tradycji duchowych. Jest to książka bogata i wielowarstwowa, do czytania i do przeżywania, książka, którą można czytać jak powieść lub studiować akapit po akapicie, książka transformująca.

Książkę można kupić na stronie autorki: www.czasprzejscia.com

Informacje dodatkowe o O snach i duszy:

Data wydania: 2024-04-18
Kategoria: Psychologia

Kup książkę O snach i duszy