Okładka książki - Opole, Kędzierzyn-Koźle, Krapkowice, Gogolin. Plan miasta 1:20000

Opole, Kędzierzyn-Koźle, Krapkowice, Gogolin. Plan miasta 1:20000

Mapa zawiera plan komunikacji miejskiej, plan miasta w skali 1:10000, informator krajoznawczy, informator adresowy. Jest zgodna z GPS.

Informacje dodatkowe o Opole, Kędzierzyn-Koźle, Krapkowice, Gogolin. Plan miasta 1:20000:

Wydawnictwo: PPWK
Data wydania: b.d
Kategoria: Inne
ISBN: 978-83-7329-906-1

Kup książkę Opole, Kędzierzyn-Koźle, Krapkowice, Gogolin. Plan miasta 1:20000

Opole, Kędzierzyn-Koźle, Krapkowice, Gogolin. Plan miasta 1:20000 - opinie o książce

praca zbiorowa0
Okładka ksiązki - Afryka, Orient, Polska. Prace ofiarowane prof. Andrzejowi Dziubińskiemu w siedemdziesiątą rocznicę urodzin

Profesor Andrzej Dziubiński jest autorem wielu publikacji z dziejów krajów cywilizacji muzułmańskiej w Afryce, przy czym wyraźnie pociągała Go zawsze jej...

Zestaw: Przygody i zabawy Kubusia Puchatka + Raz dwa trzy gonisz Ty + Piórnik
praca zbiorowa0
Okładka ksiązki - Zestaw: Przygody i zabawy Kubusia Puchatka + Raz dwa trzy gonisz Ty + Piórnik

Kubuś Puchatek, przyjaciel wszystkich dzieci, zaprasza do lektury i do wspaniałej zabawy. Przedstawiamy zestaw dwóch książek z piórnikiem w prezencie i niższej cenie....

Opad
Opad