Okładka książki - Piękno miłości. Modlitwy i medytacje ze św. Joanną Berettą Mollą

Piękno miłości. Modlitwy i medytacje ze św. Joanną Berettą Mollą

Miłość jest najpiękniejszym uczuciem, jakie Bóg złożył w duszy człowieka

(św. Joanna Beretta Molla)

Inspiruje cię życie świętej, ale szukasz czegoś więcej niż zwykły modlitewnik albo kolejna biografia? Oddajemy w twoje ręce książkę, jakiej jeszcze nie było. W tej publikacji znajdziesz:

49 nowych, dotąd nigdzie niepublikowanych modlitw napisanych pięknym, literackim językiem i inspirowanych życiem i duchowością świętej; medytacje i rozważania do codziennej modlitwy, przygotowane na podstawie zapisków świętej; inspirujące fragmenty listów Joanny do Piotra, jej męża; miejsce na twoje własne zapiski duchowe i punkty do modlitwy; propozycje fragmentów Pisma Świętego dla tych, którzy chcą modlitewnie i duchowo wspierać matki oczekujące dziecka; miejsce na twoją własną listę wartościowych książek religijnych oraz na cytaty, które szczególnie cię poruszyły.

To książka nie tylko dla tych, których fascynuje życie i duchowość św. Joanny Beretty Molli. To propozycja dla wszystkich, którzy wspierają ruchy pro-life i zastanawiają się, jak zwykłe życie, codzienne obowiązki, pasje i praca mogą stać się dla człowieka naszych czasów drogą do świętości.

Informacje dodatkowe o Piękno miłości. Modlitwy i medytacje ze św. Joanną Berettą Mollą:

Wydawnictwo: eSPe
Data wydania: 2026-06-10
Kategoria: Duchowość, religia

Tagi: Chrześcijaństwo

Kup książkę Piękno miłości. Modlitwy i medytacje ze św. Joanną Berettą Mollą

Pier Giorgio Frassati. Kwiatki i modlitwy
Paulina Małota0
Okładka ksiązki - Pier Giorgio Frassati. Kwiatki i modlitwy

My nigdy nie powinniśmy wegetować, lecz żyć! Pier Giorgio Frassati Największy święty spośród alpinistów i najlepszy alpinista spośród świętych. Uczestnik...