Okładka książki - Przygody Wiki, małej podróżniczki. Wiki i jej pierwsze, wielkie pakowanie

Przygody Wiki, małej podróżniczki. Wiki i jej pierwsze, wielkie pakowanie

Wiki i jej rodzina szykują się do wyprawy - i to nie byle jakiej! To będzie pierwszy wspólny wyjazd, pełen radości, ekscytacji i... wyzwań logistycznych. Co warto zabrać, a co zostawić w domu? Czy wszystko się zmieści?

W książce rodzice znajdą wskazówki przydatne w pakowaniu oraz checklistę do odcięcia i uzupełnienia. Na dzieci z kolei czeka element interaktywny: mapa Europy z flagami w postaci naklejek, którą dziecko może samodzielnie uzupełniać. Książka jest w wygodnym i poręcznym formacie z rączką - można ją zabrać ze sobą w podróż.

Informacje dodatkowe o Przygody Wiki, małej podróżniczki. Wiki i jej pierwsze, wielkie pakowanie:

Wydawnictwo: Demart
Data wydania: 2026-01-30

Tagi: Publikacje dla najmłodszych książeczki obrazkowe i aktywizujące Książki interaktywne oraz książki aktywizujące Dzieci od ok. 3 lat

Kup książkę Przygody Wiki, małej podróżniczki. Wiki i jej pierwsze, wielkie pakowanie

Przygody Wiki, małej podróżniczki. Wiki i jej pierwszy lot samolotem
Milena Deptuch-Peszek0
Okładka ksiązki - Przygody Wiki, małej podróżniczki. Wiki i jej pierwszy lot samolotem

Wiki z rodziną dociera na lotnisko. To pierwszy lot w życiu Wiki! W tej części przeżywamy z bohaterką całą przygodę: od momentu wejścia na terminal, przez...

Opad
Opad