Okładka książki - Przymierze Wróbli. Shield of Sparrows. Tom I

Przymierze Wróbli. Shield of Sparrows. Tom I

Epickie romantasy i fenomen wydawniczy, który pokochały miliony osób na całym świecie!

Nieodkładalna historia, w której wrogowie stają się kochankami, potwory grasują po przeklętym królestwie, a zapomniana księżniczka znajduje w sobie siłę, by zerwać koronę i stać się wojowniczką, którą nigdy nie miała być.

Bogowie nasyłają potwory na pięć królestw, by przypomnieć śmiertelnikom o ich niższości.

Całe swoje życie klękałam - przed wolą bogów i mojego ojca. Jestem księżniczką, więc moim jedynym obowiązkiem jest nosić koronę i być posłuszną wobec króla.

Władza nigdy nie była mi pisana. Podobnie jak walka. I to nie ja miałam być córką, która przypieczętuje starożytne przymierze własną krwią.

To się jednak zmieniło owego nieszczęsnego dnia, gdy legendarny łowca potworów przybił do naszych wybrzeży. Wkroczyłam do sali tronowej mojego ojca, a książę zrujnował mi życie.

Teraz przemierzam zdradliwe ziemie u boku wojownika, który gardzi mną w takim samym stopniu jak ja nim - i jestem związana z przyszłością, której dla siebie nie wybrałam, i mężem, którego ledwie znam.

Każdy chce, abym stała się kimś, kim nie jestem - królową, szpiegiem, ofiarą.

Co, jeśli jednak odmówię wypełnienia wybranej dla mnie roli i ustalę własne zasady? Co, jeśli w byciu niedocenioną kryje się siła?

I co, jeśli po nią sięgnę - po raz pierwszy w życiu?

Informacje dodatkowe o Przymierze Wróbli. Shield of Sparrows. Tom I:

Kup książkę Przymierze Wróbli. Shield of Sparrows. Tom I

Lista życzeń
Devney Perry0
Okładka ksiązki - Lista życzeń

Jamie nie zdążył zrealizować niemal żadnego zadania ze swojej ,,listy życzeń". Jego żona musi więc znaleźć siłę, by zrobić to za niego. Może dzięki temu...