Okładka książki - Przytulanki. Z tobą się uśmiecham

Przytulanki. Z tobą się uśmiecham

Wyjątkowa osoba potrafi nas uszczęśliwić na wiele sposobów. Pod czasem błękitnym, a czasem szarym niebem LIS i JEŻ odkrywają, że wszystko staje się lepsze, kiedy są razem.

,,Z tobą się uśmiecham" to idealna książka na poprawę nastroju i do pogłębiania relacji między maluchami, a najbliższymi. To urocza opowieść o uczuciach, o poczuciu szczęścia, empatii i ich wyrażaniu, wspierająca poczucie bezpieczeństwa i komfortu. Opowiadanie dedykowane jest najmłodszym dzieciom i zostało wydane w bezpiecznej, sztywnostronicowej formie.

Książki ze względu na poruszającą tematykę, piękne ilustracje i wierszowaną formę wzbudzą zachwyt dzieci i dorosłych.

Informacje dodatkowe o Przytulanki. Z tobą się uśmiecham:

Wydawnictwo: Wilga
Data wydania: 2025-10-15

Tagi: Publikacje dla najmłodszych książeczki obrazkowe i aktywizujące Dzieci od narodzin do ok. 3 lat

Kup książkę Przytulanki. Z tobą się uśmiecham

Przytulanki. Kocham cię i w dzień, i w nocy
Smriti Prasadam-Halls0
Okładka ksiązki - Przytulanki. Kocham cię i w dzień, i w nocy

Miłość ma różne oblicza. Pod czasem błękitnym, a czasem szarym niebem NIEDŹWIEDŹ i ZAJĄC odkrywają, że wszystko staje się lepsze, kiedy są razem. ,,Kocham...