Okładka książki - Psi Patrol. Bajki do poduszki. O uratowanym meczu. Psi Patrol. Bajki do poduszki. O uratowanym meczu

Książka w dużym formacie, zawierająca pięknie zilustrowane historie z ulubionymi bohaterami. W środku znajdziemy przygody dzielnej ekipy Psiego Patrolu, idealne do czytania przed snem. Czas spędzony razem podczas czytania bajek to bezcenne chwile w relacjach rodzica z dzieckiem. Piękne ilustracje oraz zabawne historyjki sprawią przyjemność zarówno małym jak i dużym. Na pierwszej stronie mali czytelnicy mogą podpisać swoją książkę.

Informacje dodatkowe o Psi Patrol. Bajki do poduszki. O uratowanym meczu. Psi Patrol. Bajki do poduszki. O uratowanym meczu:

Wydawnictwo: Media Service Zawada
Data wydania: 2025-04-14

Tagi: Książeczki obrazkowe dla dzieci Dzieci od ok. 3 lat

Kup książkę Psi Patrol. Bajki do poduszki. O uratowanym meczu. Psi Patrol. Bajki do poduszki. O uratowanym meczu

Blade Runner. Początki
Okładka ksiązki - Blade Runner. Początki

Gratka dla miłośników ,,Blade Runnera" i fanów cyberpunkowej literatury! Kiedy w laboratorium Tyrell Corporation zostają odnalezione zwłoki jednej z badaczek...

Star Wars Doktor Aphra. Szkarłatne rządy. Tom 4
Okładka ksiązki - Star Wars Doktor Aphra. Szkarłatne rządy. Tom 4

Tom czwarty z cyklu ,,Doktor Aphra", wydawanego przez Marvel Comics od 2020 roku, opowiadający o losach awanturniczej archeolożki, która zadarła z samym...