Okładka książki - Psi Patrol. Maluję Bo Lubię. Misja: dodaj kolorów!. Psi Patrol. Maluję Bo Lubię. Misja: dodaj kolorów!

Ekipa Psiego Patrolu zaprasza do wspólnej zabawy kolorami, która rozwinie kreatywność i sprawność manualną dziecka. To idealna propozycja dla małych artystów! Wystarczy dodać barw ulubionym postaciom, by stworzyć piękne obrazki. Do książki dołączona jest paleta z 10 kolorowymi farbami i pędzelek.

Informacje dodatkowe o Psi Patrol. Maluję Bo Lubię. Misja: dodaj kolorów!. Psi Patrol. Maluję Bo Lubię. Misja: dodaj kolorów!:

Wydawnictwo: Media Service Zawada
Data wydania: 2026-03-25

Tagi: Publikacje dla najmłodszych książeczki obrazkowe i aktywizujące Dzieci od ok. 3 lat

Kup książkę Psi Patrol. Maluję Bo Lubię. Misja: dodaj kolorów!. Psi Patrol. Maluję Bo Lubię. Misja: dodaj kolorów!

Spaces of Diversity?. Polish Music Festivals in a Changing Society
Okładka ksiązki - Spaces of Diversity?. Polish Music Festivals in a Changing Society

Music festivals are unique events in the Polish cultural landscape. Organized for fans of various genres of music, they make space for any and all preferences...

Supermiękkie zwierzęta wiejskie
Okładka ksiązki - Supermiękkie zwierzęta wiejskie

Książeczka dla dzieci o przyjaciołach z wiejskiego podwórka. Postacie zwierząt mają chropowatą fakturę....

Opad
Opad