Okładka książki - Psi Patrol. Psi Patrol. Superkolory. Z Psim Patrolem w Zatoce Przygód

Psi Patrol. Psi Patrol. Superkolory. Z Psim Patrolem w Zatoce Przygód

Dołącz do Chase'a, Marshalla, Skye i całej ekipy z Psiego Patrolu w pełnej zabawy książeczce z serii Superkolory!

W środku znajdziesz:

32 strony kolorowanek z ulubionymi bohaterami, wielokolorową kredkę, która pozwoli stworzyć wyjątkowe barwne ilustracje, 2 scenki 3D z pieskami do samodzielnego złożenia i zabawy!

To idealna propozycja dla wszystkich małych fanów przygód w Zatoce Przygód - godziny kreatywnej rozrywki gwarantowane!

Informacje dodatkowe o Psi Patrol. Psi Patrol. Superkolory. Z Psim Patrolem w Zatoce Przygód:

Wydawnictwo: Media Service Zawada
Data wydania: 2025-09-15

Tagi: Książeczki obrazkowe dla dzieci Dzieci od ok. 3 lat

Kup książkę Psi Patrol. Psi Patrol. Superkolory. Z Psim Patrolem w Zatoce Przygód

Luc Junior
Okładka ksiązki - Luc Junior

Przygody młodego reportera Luca Juniora. Bohater wraz ze swoim przyjacielem fotografem Ciaptakiem oraz wiernym psim towarzyszem Alfonsem przeżywają liczne...

Tajlandia północna i Bankog.Pascal Lajt
Okładka ksiązki - Tajlandia północna i Bankog.Pascal Lajt

o Co ubrać odwiedzając Wielki Pałac? o Gdzie znajduje się dusza? o Jakie zwierzę przechodzi na emeryturę? o Co zrobić, aby odrodzić się w wyższej...