Pyszności z roślin. Szybkie wypieki, desery, śniadania bez jajek i nabiału

Wydawnictwo: Znak
Data wydania: 2017-10-11
Kategoria: Kuchnia
ISBN: 978-83-240-5001-7
Liczba stron: 288

Ocena: 0 (0 głosów)

PROSTE ROŚLINNE WYPIEKI I DESERY MISTRZA SŁODKOŚCI

Słodycze kochamy wszyscy, zwłaszcza Paweł Ochman – weganin od 26 lat, autor popularnego bloga Weganon.pl. Jego kulinarna przygoda i miłość do cukiernictwa zaczęły się od zeszytu z przepisami mamy. Teraz w nowej roślinnej odsłonie wracamy z Weganonem do słodkości z dzieciństwa, smaków kuchni naszych mam i babć. Do niezapomnianego zapachu kruchych babeczek z kremem budyniowym, pischingerów i szyszek. Poznamy tajemnice robienia tart i prostych śniadań, świątecznych ciast oraz deserów z różnych stron świata.

Paweł Ochman w 100 nowych przepisach, których nie znajdziesz na blogu, podpowiada: 

• Czym zastąpić nabiał i jajka?
• Jak łatwo połączyć podstawowe składniki?
• Co zrobić, by było szybko, zdrowo i pysznie?

Paweł Ochman – weganin, autor bloga Weganon, farmaceuta. Jak mawiają jego przyjaciele: „Rano miesza w probówkach, wieczorem w garach”. Potrafi skutecznie przekonać do kuchni roślinnej nawet najbardziej zaniepokojonych rodziców, których dzieci zdecydowały się na kuchnię wegańską. Prowadzi warsztaty kulinarne na terenie całej Polski. 

Kup książkę Pyszności z roślin. Szybkie wypieki, desery, śniadania bez jajek i nabiału

Zobacz także

Opinie o książce - Pyszności z roślin. Szybkie wypieki, desery, śniadania bez jajek i nabiału

Recenzje miesiąca
Pasażer na gapę
Adrian Bednarek
Pasażer na gapę
Plan Huberta
Kluss Ewelina, Prokopek-Pyśk Marta
Plan Huberta
Trefny Tatuś
David Walliams;
Trefny Tatuś
Nigdzie indziej
Tommy Orange
Nigdzie indziej
Dom lalek
Edyta Świętek
Dom lalek
Pokaż wszystkie recenzje