Okładka książki - Pyszności z roślin. Szybkie wypieki, desery, śniadania bez jajek i nabiału

Pyszności z roślin. Szybkie wypieki, desery, śniadania bez jajek i nabiału


Ocena: 0 (0 głosów)

PROSTE ROŚLINNE WYPIEKI I DESERY MISTRZA SŁODKOŚCI

Słodycze kochamy wszyscy, zwłaszcza Paweł Ochman – weganin od 26 lat, autor popularnego bloga Weganon.pl. Jego kulinarna przygoda i miłość do cukiernictwa zaczęły się od zeszytu z przepisami mamy. Teraz w nowej roślinnej odsłonie wracamy z Weganonem do słodkości z dzieciństwa, smaków kuchni naszych mam i babć. Do niezapomnianego zapachu kruchych babeczek z kremem budyniowym, pischingerów i szyszek. Poznamy tajemnice robienia tart i prostych śniadań, świątecznych ciast oraz deserów z różnych stron świata.

Paweł Ochman w 100 nowych przepisach, których nie znajdziesz na blogu, podpowiada: 

• Czym zastąpić nabiał i jajka?
• Jak łatwo połączyć podstawowe składniki?
• Co zrobić, by było szybko, zdrowo i pysznie?

Paweł Ochman – weganin, autor bloga Weganon, farmaceuta. Jak mawiają jego przyjaciele: „Rano miesza w probówkach, wieczorem w garach”. Potrafi skutecznie przekonać do kuchni roślinnej nawet najbardziej zaniepokojonych rodziców, których dzieci zdecydowały się na kuchnię wegańską. Prowadzi warsztaty kulinarne na terenie całej Polski. 

Informacje dodatkowe o Pyszności z roślin. Szybkie wypieki, desery, śniadania bez jajek i nabiału:

Wydawnictwo: Znak
Data wydania: 2017-10-11
Kategoria: Kuchnia
ISBN: 978-83-240-5001-7
Liczba stron: 288

więcej

Kup książkę Pyszności z roślin. Szybkie wypieki, desery, śniadania bez jajek i nabiału

Sprawdzam ceny dla ciebie ...
Cytaty z książki

Na naszej stronie nie ma jeszcze cytatów z tej książki.


Dodaj cytat
REKLAMA

Zobacz także

Pyszności z roślin. Szybkie wypieki, desery, śniadania bez jajek i nabiału - opinie o książce

Inne książki autora
Roślinna kuchnia kresowa
Paweł Ochman0
Okładka ksiązki - Roślinna kuchnia kresowa

Kulinarna podróż po dawnych Kresach Wschodnich Czym są wołyńskie kichyłki, poleska kulaga, litewskie mandryki czy gródeckie cebulniki? Co kryje się pod...

Roślinna kuchnia regionalna
Paweł Ochman0
Okładka ksiązki - Roślinna kuchnia regionalna

Kulinarna podróż po wszystkich regionach Polski. Odkryjecie nowe i zapomniane dania w wersjach roślinnych. Poznacie historię potraw i jaki wpływ na kuchnie...

Zobacz wszystkie książki tego autora
Recenzje miesiąca Pokaż wszystkie recenzje
Reklamy