Jeżeli w Twoim przydomowym ogródku lub na działce rośnie nie tylko trawa, lub masz zaufanego dostawcę płodów rolnych, to nic nie stoi na przeszkodzie, abyś rozpoczęła swoją przygodę z przetworami. Gwarantujemy, że szybko docenisz własnoręcznie przyrządzone konfitury, marynowane lub kiszone warzywa i owoce - w tej książce znajdziesz moc inspirujących przepisów. Tym, którzy mają apetyt na coś więce,j proponujemy bardziej czasochłonne, ale wyśmienite domowe kiełbasy i sery, a nawet masło. Oprócz walorów smakowych mają jeszcze jeden - i to bardzo istotny - brak konserwantów.
Wydawnictwo: Bellona
Data wydania: 2015-07-30
Kategoria: Kuchnia
ISBN:
Liczba stron: 160
Miniaturki o marynarce wojennej - któż ich nie czytał w młodości z wypiekami na twarzy. Lektura tych właśnie zeszycików wielokrotnie dawała początek wielkiej...
Farmerka Yumi prowadzi niezwykłe zajęcia jogi. Biorą w nich udział także małe kózki, które po lekcji niestety znikają z zagrody. Tę sprawę wyjaśni Psi Patrol!...
Chcę przeczytać,