Okładka książki - Sekrety szydełkowania. Ponad 100 porad i trików, które ułatwią szydełkowanie

Sekrety szydełkowania. Ponad 100 porad i trików, które ułatwią szydełkowanie

Wznieś swoje umiejętności na wyższy poziom. Mistrzyni węzełków pokaże ci, jak to zrobić. Ten praktyczny podręcznik zawiera ponad sto wskazówek i trików, które pomogą ci udoskonalić umiejętności szydełkowania.

Anna Leyzina (@theknottyboss) dzieli się w tym kieszonkowym przewodniku swoimi trikami pozwalającymi bez trudu wykonać wszystko - od początkowych pętelek po idealne wykończenie.

Książka zawiera instrukcje krok po kroku i zdjęcia ilustrujące wszystkie wskazówki, dzięki czemu łatwo możesz je zastosować w swoich robótkach.

Informacje dodatkowe o Sekrety szydełkowania. Ponad 100 porad i trików, które ułatwią szydełkowanie:

Wydawnictwo: b.d
Data wydania: 2025-11-18
Kategoria: Hobby
ISBN: 9788370209827
Tytuł oryginału: Crochet secrets

Tagi: szydełkowanie

Kup książkę Sekrety szydełkowania. Ponad 100 porad i trików, które ułatwią szydełkowanie

Sekrety szydełkowania. Ponad 100 porad i trików, które ułatwią szydełkowanie
Anna Leyzina0
Okładka ksiązki - Sekrety szydełkowania. Ponad 100 porad i trików, które ułatwią szydełkowanie