Okładka książki - Seksuologia tom 2

Seksuologia tom 2

To książka, po którą powinien sięgnąć każdy specjalista zainteresowany holistycznym podejściem do zdrowia swoich pacjentów.

Zrealizowana z rozmachem inicjatywa wydawnicza (1600 stron!) powstała dzięki ścisłej współpracy wybitnych ekspertów, wykładowców, praktyków, edukatorów. To inspirujące źródło wiedzy do wykorzystania w codziennej pracy z osobami potrzebującymi wsparcia i pomocy terapeutycznej.

Przejrzysta struktura podręcznika pozwala zapoznać się z najważniejszymi zagadnieniami związanymi z seksualnością, a starannie dobrane piśmiennictwo zachęca do dalszego zgłębiania poszczególnych tematów.

Podręcznik i jednocześnie kompendium wiedzy jest przeznaczone zarówno dla lekarzy klinicystów, psychologów klinicznych, psychoterapeutów, jak i wykładowców, edukatorów i badaczy ludzkiej seksualności. To również obowiązkowa lektura dla studentów kierunków lekarskich, wydziałów nauk o zdrowiu, psychologicznych czy pedagogicznych. Książka z pewnością zainteresuje również czytelników poszukujących rzetelnej wiedzy dotyczącej seksualności człowieka.

Informacje dodatkowe o Seksuologia tom 2:

Wydawnictwo: PWN
Data wydania: 2026-02-27
Kategoria: Socjologia, filozofia

Tagi: psychologia Psychologia zachowań seksualnych seks seksualność i związki

Kup książkę Seksuologia tom 2

Seksuologia tom 1
Bartosz Grabski0
Okładka ksiązki - Seksuologia tom 1

Nowa edycja dwutomowej ,,Seksuologii" z pewnością zasługuje na uwagę naszych czytelników. To książka, po którą powinien sięgnąć każdy specjalista zainteresowany...