Miała być towarem w mafijnej grze. Została królową serca najgroźniejszego przywódcy.
Nina Pavlova całe życie była marionetką w rękach innych - najpierw ojca mafiosa, potem brata tyrana. Teraz zostaje zmuszona do małżeństwa z Matteem Zanettim, synem szefa włoskiej mafii. Ale prawdziwe niebezpieczeństwo i największa pokusa kryją się w jego ojcu.
Don Enzo Zanetti to mężczyzna, który rządzi silną ręką. Starszy, brutalny i niebezpiecznie pociągający - zamiast pomiatać Niną, bierze ją pod opiekę. Każde spotkanie z nim jest zakazane, a każdy pocałunek smakuje jak zdrada.
Uwięziona między synem a ojcem, między lojalnością a pragnieniem,dziewczynamusi dokonać wyboru, który może kosztować ją życie. Bo w świecie mafii miłość to największy grzech... i największa broń.
Ta historia jest naprawdę HOT. Sugerowany wiek:18+
Wydawnictwo: Illuminatio
Data wydania: 2026-03-11
Tytuł oryginału: Sinful Temptation
Porwał jej ciało. Ona uwięziła jego duszę. Emily dorastała w cieniu kostnicy - w świecie ciszy, śmierci i chłodu. Myślała, że nic nie jest w stanie jej...
Przeczytane:2026-03-11, Ocena: 6, Przeczytałam,
❤🔥„Sinful Temptation”to wyśmienity romans mafijny z wątkiem aranżowanego ślubu i zakazaną relacją z motywem age gap. Nie tylko poznajemy okrutne życie,jakie przeżywa bohaterki-nie mając nic do powiedzenia i doświadczając przez ojca piętna więzienia.Także brutalny brat dla którego liczą się układy a nie siostra!
❤🔥Historia zabiera czytelnika w świat pozbawiony możliwości podejmowania własnych decyzji i zmuszania do aranżowanego ślubu.To spice romans ,który jest bardzo,bardzo zakazany.Mowa tutaj o relacji przyszły teściu i synowa.Ten duet rozgrzewa do czerwoności a podejmowane decyzje i rosnące pożądanie wzniecają ogień,gdy tylko są obok siebie. Zakazany- nie musi być do końca zakazany,bo wystarczą słowa i chęć walki,by wszystko zmienić. Mieszanka zakazanej relacji i niewytłumaczalnych zachowań sprawia,że pragniemy więcej i więcej! A powiem wam,że poznawanie każdego szczegółu jest naprawdę intrygujące!
❤🔥„Sinful Temptation” to gorąca historia o dziewczynie,która musiała wiele znieść w swym życiu,mimo młodego wieku.To także obezwładniająca zakazana relacja, która zawiruje światem wielu osób.Pomiędzy tym są rozgrywki mafijne,likwidacja niewygodnych osób i poniesienie konsekwencji swych złych decyzji! Dynamiczną akcją wraz z intrygującymi wątkami pobocznymi czyni historię zachwycającą przepełnioną emocjami i pożądaniem.
❤🔥Jestem zachwycona i polecam wam książkę.Czytajcie 📖