Okładka książki - Słownik ortograficzny dla uczniów szkoły podstawowej. 4000 haseł i nowe zasady ortograficzne

,,Słownik ortograficzny dla uczniów szkoły podstawowej" przeznaczony jest dla uczniów wszystkich klas szkoły podstawowej do pracy w domu i na zajęciach lekcyjnych.

około 4000 haseł obowiązujące zasady ortograficzne wyrazy, które niedawno weszły do języka polskiego czytelny druk wyróżnienia graficzne ułatwiające wyszukiwanie haseł barwne fotografie

Poręczny format ,,Słownik ortograficzny dla uczniów szkoły podstawowej" to książka niezbędna w tornistrze każdego ucznia.

Informacje dodatkowe o Słownik ortograficzny dla uczniów szkoły podstawowej. 4000 haseł i nowe zasady ortograficzne:

Wydawnictwo: Aksjomat
Data wydania: 2025-09-05

Tagi: Publikacje dla najmłodszych książeczki obrazkowe i aktywizujące Dzieci od ok. 6 lat

Kup książkę Słownik ortograficzny dla uczniów szkoły podstawowej. 4000 haseł i nowe zasady ortograficzne

Mały szaradzista od 9 lat. Książeczka zielona
Okładka ksiązki - Mały szaradzista od 9 lat. Książeczka zielona

Główkuj, rozwiązuj i wpisuj! Seria książeczek z krzyżówkami, szyfrogramami i zadaniami logicznymi to doskonały sposób na sprawdzenie swojej wiedzy...

Usagi Yojimbo, tom 28: Ukryci
Okładka ksiązki - Usagi Yojimbo, tom 28: Ukryci

Nowy tom przygód Usagiego, ronina walczącego o sprawiedliwość w dawnej Japonii. Usagi przybywa do miasta na północy Japonii, gdzie inspektorem policji...