Sznycle na obiad? Nieważne, czy z patelni, z piekarnika, smażone w kawałkach, nabite na patyk czy nadziewane - sznycle w każdej postaci stanowią kulinarny hit! Lubimy je w postaci klasycznej, a także w chrupiącej panierce. A może preferujemy przyprawione egzotycznie lub na modłę kuchni śródziemnomorskiej? W tej książce znajduje się wszystko. Każdy znajdzie tu coś dla siebie. Ponad 100 przepisów kuchni narodowej i międzynarodowej, klasycznych i nowatorskich. Najlepsze rady i pomysły na temat krojenia mięsa, panierowania i nadziewania. Ponadto błyskawiczne przepisy na korzenne marynaty i wykwintne sosy. Wiele przepisów na smakowite dodatki.
Informacje dodatkowe o Sznycle i szaszłyki:
Wydawnictwo: Muza Data wydania: b.d
Kategoria: Kuchnia ISBN:
83-7319-923-3
Liczba stron: 128
więcej
Kup książkę Sznycle i szaszłyki
Sprawdzam ceny dla ciebie ...
Cytaty z książki
Na naszej stronie nie ma jeszcze cytatów z tej książki.