Okładka książki - The Broken Vows. The Windsors

The Broken Vows. The Windsors

Czasem wybaczenie bywa trudniejsze niż nienawiść

Celeste Harrison i Zane Windsor dorastali w cieniu rodzinnej rywalizacji, która nauczyła ich nienawiści, zanim pozwoliła na miłość. Gdy po latach rozłąki rodzi się między nimi zakazany romans, oboje wierzą, że wreszcie wygrali z losem. Jednak jedna noc, jedno wyznanie i jedna tragedia niszczą wszystko, co budowali. Zdrada, w którą wierzy Celeste, popycha ją do zemsty, która niesie za sobą nieodwracalne skutki.

Pięć lat później los ponownie splata ich drogi - tym razem w aranżowanym małżeństwie. Związek oparty na gniewie i niewypowiedzianych oskarżeniach staje się polem bitwy. Dopiero odkrycie prawdy zmusza Celeste do walki o przebaczenie. Czy jednak miłość, którą zniszczyła, może się jeszcze odrodzić?

Ta historia jest naprawdę SPICY. Sugerowany wiek: 18+

The Broken Vows. The Windsors - opinie o książce

Avatar użytkownika - FascynacjaKsiazk
FascynacjaKsiazk
Przeczytane:2026-04-28, Ocena: 6, Przeczytałam,

🌺„THE BROKEN VIEWS”to poruszająca historia w której wiele wątków skradają serce oraz ranią za podejmowane decyzje,które nie zawsze były dobre.

🌺Opowieść z motywem aranżowanego małżeństwa już od pierwszych stron daje czytelnikowi mnóstwa wrażeń. Poznawanie przeszłości bohaterów,ich drogi do miłości oraz walki o nią mnie ujął. Dla niej porzuciliby wszystko,dopóki nie podjęli złych decyzji oraz naderwali zaufania. Wtedy świat ich stanął w płomieniach-dosłownie❕Od tej chwili nic nie jest tak jak dawniej-nienawiść przejmuje kontrolę,choć serce rwie się do ukochanej🥹

🌺Ślub,walka o to,co było jest wręcz niemożliwa. Aż ciężko było mi czytać,gdy złość górowała,a żal i wspomnienia przyćmiewały to,co się zyskało -skrywana miłość o której się nie zapomniało❕Każdy ruch,słowa,czyny i następujące zdarzenia pokazują,jak trudno ponownie zaufać,gdy raz się zostało zranionym. Rozumiałam bohatera-jego brak siły,aby szczerego zaufania. Nie chciał ponownie się zawieść,bo nie potrafiłby na nowo podnieść się.

🌺„THE BROKEN VIEWS” jest emocjonalną historią w której druga szansa nie jest prostą drogą,by móc na nowo w nią uwierzyć. Poruszane wrażliwe tematy tworzą odurzającą historię,która czyta się z zapartym tchem. Sześciuset stronicowa powieść kocha się i chciałaby się jej więcej. To świadczy o tym,że jest to znakomita lektura o miłości,której droga jest niezwykle zawiła i trudna.
🌺Cudowna historia,która z całego ❤ polecam📖👌

Bittersweet Memories. Off-Limits. Tom 4
Catharina Maura0
Okładka ksiązki - Bittersweet Memories. Off-Limits. Tom 4

Tego uczucia nie da się wyrzucić z pamięci... Alanna i Silas poznali się w bolesnych okolicznościach. Tragiczne wydarzenia zbliżyły ich do siebie, a przyjaźń...

Off-Limits (Tom 2). Doktor Grant
Catharina Maura0
Okładka ksiązki - Off-Limits (Tom 2). Doktor Grant

Ta praca miała być spełnieniem marzeń, lecz wtedy pojawiła się ONA.Jest zakazanym owocem. Jest wnuczką jego szefa. Jest poza zasięgiem. Czy zdoła się jej...