Okładka książki - To, co ukryliśmy

To, co ukryliśmy

Miała dwa życia. Dwóch mężów. I jeden sekret, który musiał zostać pogrzebany.

Nowa książka Adele Parks - mistrzyni mrocznych sekretów ukrytych za drzwiami zwyczajnych domów.

Kylie Gillingham znika bez śladu. Zostawia po sobie chaos i pytania, na które nikt nie jest gotowy.

Szybko okazuje się, że prowadziła podwójne życie -- była żoną dwóch mężczyzn, którzy nie mieli pojęcia o swoim istnieniu. Obaj są zdruzgotani. Obaj stają się podejrzani. Śledztwo odsłania kolejne warstwy kłamstw, a napięcie rośnie wraz z pytaniem: czy Kylie uciekła... czy ktoś pomógł jej zniknąć na zawsze?

Mroczny, wciągający thriller psychologiczny o zdradzie, lojalności i sekretach, które nigdy nie powinny ujrzeć światła dziennego.

Adele Parks - jedna z najbardziej lubianych i najlepiej sprzedających się autorek literatury kobiecej w Wielkiej Brytanii. Sprzedała ponad 3,8 miliona egzemplarzy, a jej powieści przetłumaczono na 30 języków. Autorka 18 powieści współczesnych i 2 historycznych, wielokrotnie nagradzana i regularnie trafiająca na listy bestsellerów Sunday Timesa. Znana z psychologicznej głębi, perfekcyjnie budowanego napięcia oraz precyzji w portretowaniu relacji międzyludzkich.

Informacje dodatkowe o To, co ukryliśmy:

Wydawnictwo: Illuminatio
Data wydania: 2026-08-26
Tytuł oryginału: Two Dead Wives

Tagi: Thrillery i suspens

Kup książkę To, co ukryliśmy

Mów do mnie jeszcze
Adele Parks0
Okładka ksiązki - Mów do mnie jeszcze

Przez całe życie Elizabeth pragnęła dwóch rzeczy – męża Włocha i gromadki bambini z kruczoczarnymi włosami i rumianymi policzkami. Pierwsze już odhaczyła...

Cień pierwszej żony
Adele Parks0
Okładka ksiązki - Cień pierwszej żony

Jego pierwsza miłość. Jej niebezpieczna obsesja. Emma ma przyjaciół, pozycję i pieniądze. Gdy poznaje Matthew, mężczyznę idealnego, wdowca o nienagannych...