Okładka książki - Wracać do ciebie (Tom 3). 13 szalonych rzeczy, które zrobię dla ciebie. Wracać do ciebie. Tom 3

Czasem wystarczy jeden szalony moment, by wywrócić życie do góry nogami

Autumn od zawsze walczy o sprawy, które inni uznają za przegrane. Jako dziecko ratowała ptaki, które wypadły z gniazda, i siadała w ławce z tymi, z których wszyscy się śmiali. Dziś broni praw najsłabszych - bo sama wychowała się w rodzinach zastępczych i aż za dobrze wie, jak trudno poradzić sobie w świecie bez wsparcia.

Symbolem rodzinnego ciepła, którego tak bardzo jej brakowało, był dla niej zawsze niebieski dom z sąsiedztwa. Gdy dowiaduje się, że ma zostać wyburzony, postanawia go ocalić za wszelką cenę. Wtedy na jej drodze staje Jason - perfekcjonista, który chce zbudować w tym miejscu nowoczesne osiedle. Choć stoją po przeciwnych stronach barykady, nie potrafią oprzeć się wzajemnemu przyciąganiu. Jedna noc szaleństwa splata ich losy na zawsze. Teraz, choć różnią się jak ogień i woda, muszą nauczyć się wspólnego życia - a rodzące się między nimi uczucia tylko wszystko komplikują.

Ta historia jest naprawdę SPICY. Sugerowany wiek: 16+

Informacje dodatkowe o Wracać do ciebie (Tom 3). 13 szalonych rzeczy, które zrobię dla ciebie. Wracać do ciebie. Tom 3:

Wydawnictwo: Illuminatio
Data wydania: 2026-01-14
Tytuł oryginału: 13 locuras que regalarte

Tagi: Romans erotyczny

Kup książkę Wracać do ciebie (Tom 3). 13 szalonych rzeczy, które zrobię dla ciebie. Wracać do ciebie. Tom 3

My na księżycu
Alice Kellen0
Okładka ksiązki - My na księżycu

Hiszpański fenomen czytelniczy. Nowa historia bestsellerowej autorki, którą pokochały miliony osób.   Jedna noc w Paryżu. Dwie drogi, które się ze sobą...

Wracać do ciebie. Tom 2. 23 jesienie, zanim cię poznałam
Alice Kellen0
Okładka ksiązki - Wracać do ciebie. Tom 2. 23 jesienie, zanim cię poznałam

Co dzieje się w Vegas, zostaje w Vegas. A jednak nie zawsze... Harriet Gibson całe życie wierzyła, że miłość to coś, na co trzeba zasłużyć - że jest nagrodą...