Okładka książki - Wzór na świętość według Helenki Kmieć. Pamiątka Pierwszej Komunii Świętej

Wzór na świętość według Helenki Kmieć. Pamiątka Pierwszej Komunii Świętej

Helenka Kmieć - młoda świecka misjonarka, która poświęciła swoje życie, by pomagać  ludziom w najodleglejszych zakątkach Ziemi - zaprasza wszystkie dzieci w fascynującą podróż po świecie najważniejszych wartości: dobra, przyjaźni, życzliwości, otwartości na drugiego człowieka.

Poruszające świadectwo Helenki to przepiękna opowieść o tym, jak w dzisiejszych czasach wprowadzać w życie ewangeliczne wezwanie miłości Boga i bliźniego. To także inspirujący przykład, jak ze słowa Bożego i sakramentów czerpać siły do czynienia rzeczy niezwykłych i wielkich każdego dnia!

Czy jesteście gotowi, by wraz z Helenką przeżyć najwspanialszą przygodę swojego życia?

Informacje dodatkowe o Wzór na świętość według Helenki Kmieć. Pamiątka Pierwszej Komunii Świętej:

Wydawnictwo: eSPe
Data wydania: 2026-03-25
Kategoria: Duchowość, religia

Tagi: Chrześcijaństwo

Kup książkę Wzór na świętość według Helenki Kmieć. Pamiątka Pierwszej Komunii Świętej

Krzysztof Respondek. Taki świat kupiłem
Magdalena Kędzierska-Zaporowska0
Okładka ksiązki - Krzysztof Respondek. Taki świat kupiłem

,,Dzień bez uśmiechu dniem straconym"   Tak podobno zwykł mawiać, gdy pytano go, dlaczego zamiast kariery aktorskiej wybrał kabaret. To powiedzonko towarzyszyło...

20 Tajemnic Maryi. Różaniec dla dzieci
Magdalena Kędzierska-Zaporowska0
Okładka ksiązki - 20 Tajemnic Maryi. Różaniec dla dzieci

Odkryj, w czym tkwi sekret modlitwy różancowej! Ola znajduje tajemniczy przedmiot - połyskujące koraliki, zakończone krzyżykiem. Wraz ze starszym...