Okładka książki - Wzór na świętość według Helenki Kmieć. Pamiątka Pierwszej Komunii Świętej

Wzór na świętość według Helenki Kmieć. Pamiątka Pierwszej Komunii Świętej

Helenka Kmieć - młoda świecka misjonarka, która poświęciła swoje życie, by pomagać  ludziom w najodleglejszych zakątkach Ziemi - zaprasza wszystkie dzieci w fascynującą podróż po świecie najważniejszych wartości: dobra, przyjaźni, życzliwości, otwartości na drugiego człowieka.

Poruszające świadectwo Helenki to przepiękna opowieść o tym, jak w dzisiejszych czasach wprowadzać w życie ewangeliczne wezwanie miłości Boga i bliźniego. To także inspirujący przykład, jak ze słowa Bożego i sakramentów czerpać siły do czynienia rzeczy niezwykłych i wielkich każdego dnia!

Czy jesteście gotowi, by wraz z Helenką przeżyć najwspanialszą przygodę swojego życia?

Informacje dodatkowe o Wzór na świętość według Helenki Kmieć. Pamiątka Pierwszej Komunii Świętej:

Wydawnictwo: eSPe
Data wydania: 2026-03-25
Kategoria: Duchowość, religia

Tagi: Chrześcijaństwo

Kup książkę Wzór na świętość według Helenki Kmieć. Pamiątka Pierwszej Komunii Świętej

To my wychowamy Kościół
Magdalena Kędzierska-Zaporowska 0
Okładka ksiązki - To my wychowamy Kościół

Inspirujące rozmowy o Kościele, który wychowuje i jest wychowywany.Wśród pytań na temat przyszłości Kościoła coraz częściej pojawia się pytanie...

Nowy wynalazek. Carlo Acutis pomaga w mądrym korzystaniu z internetu
Magdalena Kędzierska-Zaporowska0
Okładka ksiązki - Nowy wynalazek. Carlo Acutis pomaga w mądrym korzystaniu z internetu

A gdyby to dzieci mogły wymyślić smartfona na nowo? Carlo Acutis - wyjątkowy nastolatek, patron internetu i Boży influencer - zmarł na rok przed prezentacją...

Opad
Opad