Okładka książki - Zagadki na cztery łapki. Tom 2. Chmurka i Burza pieką ciasto

Zagadki na cztery łapki. Tom 2. Chmurka i Burza pieką ciasto

CHMURKA I BURZA Małe pieski, wielka przygoda!

Wskocz do świata pełnego psot, przygód i merdających ogonków! W tej radosnej książce czekają na ciebie kolorowanki, labirynty, zabawne wyszukiwanki i mnóstwo zagadek, które pobudzą twoją wyobraźnię.

A to jeszcze nie wszystko - w środku znajdziesz także kolorowe naklejki, które urozmaicą zabawę!

Gotowi na przygodę?

Chmurka i Burza już czekają!

Deszczowy dzień to świetna okazja do pieczenia ciasta! Chmurka i Burza zabierają się do pracy w kuchni - będzie dużo śmiechu, trochę bałaganu i mnóstwo dobrej zabawy. Pomóż pieskom w zadaniach, koloruj i uzupełniaj scenki naklejkami!

Informacje dodatkowe o Zagadki na cztery łapki. Tom 2. Chmurka i Burza pieką ciasto:

Wydawnictwo: Agora
Data wydania: 2026-05-13

Tagi: Książki interaktywne oraz książki aktywizujące Dzieci od ok. 3 lat

Kup książkę Zagadki na cztery łapki. Tom 2. Chmurka i Burza pieką ciasto

Modlitewnik rodzinny. Modlitwy zawierzenia, uzdrowienia i nadziei
Okładka ksiązki - Modlitewnik rodzinny. Modlitwy zawierzenia, uzdrowienia i nadziei

Zaproś Boga do swojej rodziny! Modlitewnik rodzinny zawiera najpiękniejsze modlitwy, które pomogą całej twojej rodzinie dojrzewać i wzrastać w wierze...

Kolorowanki na cztery pory roku. Dinozaury
Okładka ksiązki - Kolorowanki na cztery pory roku. Dinozaury

Dinozaury zapraszają do fantastycznej zabawy w kolorowanie! Pora szykować kredki! Wyrusz w niezwykłą podróż do fascynującego świata dinozaurów! Koloruj...