Okładka książki - Zemsta i przebaczenie (#5). Zemsta i przebaczenie. Tom 5: Bezkres nadziei. Bezkres nadziei

Wojna dobiegła końca, Europa podnosi się ze zgliszcz, a bohaterowie próbują odnaleźć się w nowej rzeczywistości. Jednak nie wszyscy tak wyobrażali sobie pokój i nowy podział świata. Dla niektórych koszmar wciąż trwa. Inni szukają swojego miejsca na ziemi. Jednak odżyła nadzieja, że to, co najgorsze, już minęło. Czy stojąc w obliczu nowych możliwości i kolejnych zagrożeń, wybiorą to, co w życiu najważniejsze? A może po burzliwym i trudnym czasie zwycięży chęć odnalezienia spokoju, nawet kosztem utraty najbliższych? To opowieść o granicach człowieczeństwa i o tym, jak wiele można poświęcić, by uratować ukochaną osobę.

Informacje dodatkowe o Zemsta i przebaczenie (#5). Zemsta i przebaczenie. Tom 5: Bezkres nadziei. Bezkres nadziei:

Wydawnictwo: b.d
Data wydania: 2026-01-20

Tagi: Proza literacka

Kup książkę Zemsta i przebaczenie (#5). Zemsta i przebaczenie. Tom 5: Bezkres nadziei. Bezkres nadziei

Syn zakonnicy
Joanna Jax0
Okładka ksiązki - Syn zakonnicy

Historia fikcyjna, dla której inspiracją były wydarzenia, które mogły mieć miejsce w rzeczywistości. Zakazana miłość z czasów wojny, między oficerem niemieckim...

Córka fałszerza tom 3
Joanna Jax0
Okładka ksiązki - Córka fałszerza tom 3

Opowieść o grupie ludzi, których młodość przypada na burzliwe czasy schyłku Republiki Weimarskiej i początku istnienia III Rzeszy. Młoda Żydówka o niezwykłym...