Okładka książki - Alcantara

Alcantara

ALCANTARA

Nadia Nilerok jest właścicielką wydawnictwa oraz małej kawiarni. W ciągu dnia swój czas poświęca na pracę, za to wieczory spędza na wyścigach samochodowych. W biznesie kieruje się wieloma zasadami. Na wyścigach kocha adrenalinę i nieprzewidywalność oraz brak zasad.

Dawid Bruno pracuje jako aplikant, w kancelarii adwokackiej. Wzorowo wykonuje swoje obowiązki zawodowe. Za to jego życie prywatne, jest barwne. Dla niego liczy się dobra zabawa i szybki numerki. W ciągu dnia wertuje kodeksy prawne, zaś wieczorami wyzbywa się kodeksu moralnego.
Pewnego dnia, te dwa ogniste temperamenty spotykają się. Jak to się zakończy? 🤔
Na pierwszy rzut oka, widać, że jest między nimi chemia, napięcie erotyczne oraz to, co najważniejsze, niebezpieczna prędkość. Czy szybka jazda połączy Nadię i Dawida? 🤔
Co się wydarzy między nimi? 🤔
Na te pytania znajdziecie odpowiedzi, w książce 📙 📖 ♥️.

Kiedy skończyłam czytać, to myślałam, że dostałam niekompletny egzemplarz. Autorzy zakończyli książkę w takim momencie, że byłam w szoku. Jak tu żyć? 🤔
Mam nadzieję, że szybko powstanie kontynuacja. Do tej pory, przeczytałam dość mało książek, o tematyce wyścigów. Raczej ich unikałam. Ale tutaj moją uwagę przykuła okładka i duet, w jakim powstała książka. Historia bardzo mi sie podobała. Przeczytałam ją, w dwa wieczory. Ciekawią mnie dalsze losy bohaterów.

Gratuluję autorom stworzenia i wydania powieści 📚 ❤️.

Serdecznie polecam 😊❤️.

Dziękuję wydawnictwu za egzemplarz ❤️.

Informacje dodatkowe o Alcantara:

Data wydania: 2022-06-09
Dodał/a opinię: Patka96x

Tagi: alcantara K. Hellishdeer Felix Fabian romans plectrum Wyścigi Wyścig samochód uczucia

Zobacz opinie o książce Alcantara

Kup książkę Alcantara

Nie oszukujmy się, kobiety też potrafią kochać samochody i nie być przy tym typowymi blacharami.

Więcej cytatów z tej książki

Romans pod siatką
K. Hellishdeer0
Okładka ksiązki - Romans pod siatką

Karolina. Tegoroczna maturzystka. Dorabia jako kelnerka w jednym z poznańskich lokali. Odważna i zadziorna. Michał. Jeden z najpopularniejszych i najprzystojniejszych...

Ostatnia asysta
K. Hellishdeer0
Okładka ksiązki - Ostatnia asysta

„Ostatnia Asysta” to historia, która poruszy najskrytsze zakamarki serc czytelników, ukazując, że czasami najtrudniejsze decyzje prowadzą do...

Opad
Opad