Okładka książki - Any Border. Tom I

Autor: @gabrielalorione

Wydawnictwo: @wydawnictwo_novaeres

AnyBorder

Tom 1

„Włoski temperament, tak jak miłość nie zna granic”

Anastazja to dwudziestosiedmioletnia kobieta, wychowująca samotnie, pięcioletnie bliźnięta. Ma za sobą burzliwe małżeństwo, z ojcem dzieci. Dziewczyna pracuje, w międzynarodowej agencji modelingu, dzięki której dostaje półroczny kontrakt, w Mediolanie. Tam poznaje Giorgio.

Giorgio to przystojny, bardzo seksowny Włoch. Mężczyzna nie wyobraża sobie życia, bez pięknych kobiet, które go otaczają na co dzień. Jest typem faceta który, od poważnego związku, woli przygodny seks. Jak myślicie, jak potoczą się losy Any w Mediolanie? 🤔

Czy między nią a przystojnym Włochem zaiskrzy? 🤔

A jeżeli tak, to czy zdoła zastąpić ojca dzieciom? 🤔

Czy w życiu bohaterów pojawi się ktoś jeszcze? 🤔

Na te wszystkie pytania, znajdziecie odpowiedź w książce.

„Możemy być zupełnie różni, ale kiedy przypadkiem pojawia się miłość, ona nie pogłębia naszej odmienności. Ona, zamiast dzielić, zaczyna liczyć, bez względu na wszystko, bo to miłość jest wszystkim. Miłość nie zna granic”.

Książka bardzo mi się podobała. Nie mogłam się oderwać, od czytania. Ta opowieść jest świetnie napisana. Historia Any i Gorgio zachwyciła mnie.

Autorka zakończyła książkę w takim momencie, że nie mogłam wyjść, z szoku. I jak tu teraz, czekać na kontynuację? 🤔 Mam nadzieję, że drugi tom pojawi się szybko.

Polecam wam z całego serca tę pozycję ❤️.

Gratuluję autorce tak wspaniałej 📚.

Życzę jej jeszcze więcej napisanych opowieści.

Bardzo dziękuję wydawnictwu za egzemplarz ♥️

Informacje dodatkowe o Any Border. Tom I:

Kup książkę Any Border. Tom I

Grzech
Gabriela L. Orione0
Okładka ksiązki -  Grzech

Świat wielkich pieniędzy, erotycznych ekscesów i mężczyzn, z którymi nie ma żartów. Olivia poznaje Salvatore przy drinku w nocnym...

Niepokorna polsko włoska historia miłosna
Gabriela L. Orione 0
Okładka ksiązki - Niepokorna polsko włoska historia miłosna

Cristal jest twarzą znanych sportowych marek, a po głośnych wydarzeniach, których staje się główną bohaterką, postanawia na chwilę usunąć się w cień i...