Okładka książki - Asystentka szefa

🔥♥️ RECENZJA ♥️🔥

Autor: @katarzynamakautor
Wydawnictwo: @editio.red

Asystentka Szefa

Weronika to skromna i miła dziewczyna. Jest romantyczką i marzy o księciu z bajki. Wraz z babcią mieszka na wsi. Nie jest zwolenniczką życia, w mieście. Pewnego dnia, po namowach przyjaciółki, jedzie na do Gdyni, na spotkanie w sprawie pracy. Na miejscu trafia, na zarozumiałego i pewnego siebie mężczyznę o imieniu Alan. To właśnie on przyjmuję Weronikę, na stanowisko asystentki.

Alan Wolf to światowej klasy biznesmen. Jest zarozumiały, bezwzględny i pozbawiony uczuć. Jego największą wada jest to, że nie wierzy w miłość. Jedyna relacja, jaka go interesuje, to czysto fizyczna i wyuzdane.
Czy pomimo tego Weronikę i jej szefa połączy coś więcej niż praca ? 🤔
Czy dziewczynie uda się roztopić serce Alana? 🤔
A może połączy ich tylko seks? 🤔
Na te pytania znajdziecie odpowiedź w książce 😁.

Fabuła jest ciekawa i fajna. Jednak ze względu, na małą czcionkę, źle się czyta.
Książka jest warta przeczytania i poznania historii Wiktorii i Alana.
Ta pozycja była moja pierwsza, która miałam okazję przeczytać i nie żałuję. Spodobało mi się pióro autorki.

Ta historia pokazuję też nam, że w miłości nie jest ważny status materialny czy pochodzenie.
Bardzo spodobała mi się okładka książki. Mogę wam zdradzić, że na pewno sięgnę, po inne pozycje autorki.

Polecam Wam tą pozycję ❤️ 😊.

Gratulacje dla autorki, za napisanie tak świetnej według mnie książki.

Dziękuję wydawnictwu za egzemplarz ♥️.

Informacje dodatkowe o Asystentka szefa:

Wydawnictwo: Editio
Data wydania: 2021-09-14
Dodał/a opinię: Patka96x

Tagi: bóg

Zobacz opinie o książce Asystentka szefa

Kup książkę Asystentka szefa

Pragnienie anioła
Katarzyna Mak0
Okładka ksiązki - Pragnienie anioła

ONA... jest jak żywioł. Nieokiełznana, dzika, nieprzewidywalna. Jest jak ogień, w którego płomieniach możesz się ogrzać lub bezpowrotnie spłonąć...

Ognista afera
Katarzyna Mak0
Okładka ksiązki - Ognista afera

Zaczęło się od pożaru, a potem temperatura już tylko rosła. Ostatnio życie Rozelli sprowadza się do... drabiny - tej symbolicznej, ale także tej nieznośnie...