Okładka książki - Aythya

Tom 1 cyklu Aythya

❤️‍🔥MOJA OPINIA❤️‍🔥

Tytuł: "AYTHYA"

Autor: Paola Gampo

(e-book przeczytany na Legimi)

Główną postacią jest tajemnicza rudowłose łuczniczka imieniem AYTHYA, która samotnie przemierza pradawny las.

Kiedy wpada w zasadzkę rozbójników, okazuje się, że posiada niezwykłe umiejętności magiczne i bojowe. Zraniona podczas walki w obronie małego chłopca, trafia do obozu napastników. To wydarzenie staje się początkiem jej niezwykłej podróży, w której przeszłość, teraźniejszość i przyszłość splatają się, prowadząc ją przez nieznane krainy, egzotyczne kultury,a także konfrontując z miłością i walką.

"AYTHYA" to wspaniała opowieść fantasy a zarazem debiut autorski, który uważam za bardzo udany.

Jest to historia pełna magii,przygód i rozwoju osobistego. Książka jest pełna zwrotów akcji. W świecie przedstawionym magia jest na wyciągnięcie ręki, a siłę czerpie z żywiołów. To klasyczne elementy fantasty, które powinny przypaść do gustu fanom tego gatunku. Główne motywy to poszukiwanie siebie, przemiana i odkrywanie prawdziwej mocy. Aythya nie jest sama - otaczają ją intrygujący mężczyźni, którzy wnoszą coś wyjątkowego do jej życia.

Jestem pod ogromnym wrażeniem tej historii. Fabuła książki jest tak wciągająca,że nie sposób się od niej oderwać. Dla miłośników fantastyki będzie to intrygująca pozycja, zwłaszcza dla tych, którzy cenią sobie historie o silnych bohaterkach, magii, przygodach z elementami romansu.

Jeśli szukasz książki, która zabierze Cię w podróż do magicznego świata i pozwoli śledzić rozwój postaci w obliczu wyzwań, to "Aythya" może być dobrym wyborem.

Gorąco polecam 🔥

Informacje dodatkowe o Aythya :