Okładka książki - Beautiful Monster

Beautiful Monster

👀 Po raz drugi wchodzimy w bezwzględny świat osób,które testują antidotum na ludziach.Dla nich liczy się cel i każdy martwy człowiek jest mało znaczącym elementem w badaniach!

👀Poznając Lucasa mamy o nim jak najgorsze zdanie.Jest bezwzględny i bezlitosny.Instynkt zwierzęcy rządzi nim,zostawiając po sobie trupy.Cel zniszczenia całej organizacji i osób w nich pracujących jest postawiony na pierwszy plan!Swoją determinacja i walką o wyznaczony cel nie liczy się z nikim!

👀Autorka fenomenalnie łączy fantastykę z romansem.Człowiek-zwierzę i jego nieokiełznane instynkty doprowadzajà do sytuacji w których krew leje się strumieniami.To nie zniechęca naukowców do zaniechania działań,wręcz jest odwrotnie!Daje motywację do większego czynienia zła!

👀Pomiędzy zemsta odnajdujemy czystą miłość do dziecka,strach przed jego chronieniem oraz manipulacje,której trzeba się poddać!
Każdy element historii łączy fabułę w jedną całość powodując,że czyta się książkę z zapartym tchem!Pojawiajacy się nagle postacie drugoplanowe oraz ich niegodziwe działania wzbudziły niepokój o życie naszych bohaterów!

👀Gwarantuje,że nie będziecie się nudzić z tą lekturą!Krwiopijne bestie,zemsta i bezlitosne działania przyprawia o szybsze bicie serca.Jednak to sprawi,że historia zostanie długo w pamięci.
💚P O L E C A M💚

Kup książkę Beautiful Monster

Zapomniany mężczyzna
I.M. Darkss0
Okładka ksiązki - Zapomniany mężczyzna

Keylynn Soyer wyjechała z Domcrick jako nastolatka. Musiała uciekać, odseparować się od tragedii, która zniszczyła jej świat. Dziś jest pewną siebie...

Ukochana gangstera
I.M. Darkss0
Okładka ksiązki - Ukochana gangstera

Ojciec Elizabeth Hallwell jest człowiekiem bezwzględnym i chciwym. Do tego stopnia, że nie waha się oddać swojej córki gangsterowi Loganowi Rothowi....