Okładka książki - Będą z tego kłopoty

Będą z tego kłopoty

Tom 1 cyklu Dłuższa przerwa

Agata Przybyłek to jedna z nielicznych polskich pisarek literatury obyczajowej, po której książki sięgam z ogromną przyjemnością.

"Będą z tego kłopoty" to najnowsza powieść autorki, w której poznajemy trzy przyjaciółki. Asia zmaga się z problemami w szkole, gdzie pełni rolę dyrektorki. Ktoś podwarzył jej kompetencje i doniósł na grono pedagogicznw. W tym wszystkim wspierają ją przyjaciółki, jednak ich życie również nie jest usłane różami. Ela marzy o własnej firmie, ale rodzina nie ma zamiaru jej w tym wspierać. Magda zaś każdego dnia tęskni za byłym mężem i gdy tylko nadarza się okazja, prosi go o przysługę.

"Będą z tego kłopoty" to lekka, zabawna i bardzo przyjemna lektura na jeden letni wieczór. Bardzo polubiłam bohaterki i szczerze przyznam, że już nie mogę się doczekać ich dalszych losów. Mam nadzieję, że autorka nie będzie kazała nam zbyt długo czekać na kolejną część przygód Asi, Magdy i Eli, bo zakończyć w takim momencie? Tak nie powinno być.. Moja ciekawość jest ogromna..
Bardzo mile spędziłam czas z książką i Wam również polecam po nią sięgnąć. Zapewniam, że tak jak ja bdziecie się śmiać i złościć razem z bohaterkami.

Informacje dodatkowe o Będą z tego kłopoty:

Wydawnictwo: Czwarta Strona
Data wydania: 2021-07-14
Dodał/a opinię: Ilona Wolińska

Tagi: komedia

Zobacz opinie o książce Będą z tego kłopoty

Kup książkę Będą z tego kłopoty

Ale z drugiej strony... Czasami przecież to właśnie te najmniej prawdopodobne scenariusze okazują się prawdą.

Nie tylko Magda zmagała się tego wieczoru z poważnym dylematem. Rozterki, które pojawiły się w głowie Elki po spotkaniu z panią burmistrz, wcale nie były mniejsze.

Więcej cytatów z tej książki

Ostatni zachód słońca
Agata Przybyłek0
Okładka ksiązki - Ostatni zachód słońca

Spacer brzegiem morza przywołuje wspomnienia. Czy warto wracać do tego, co było? Gaja, znana podróżniczka i blogerka, przyjeżdża do rodzinnego Trzęsacza...

24 dni do Gwiazdki
Agata Przybyłek0
Okładka ksiązki - 24 dni do Gwiazdki

"24 dni do Gwiazdki" Agaty Przybyłek to ilustrowana książka dla dzieci inspirowana kalendarzem adwentowym. Ta ciepła, rodzinna opowieść wspaniale wprowadzi...

Opad
Opad