Okładka książki - Będę przy tobie

Będę przy tobie

Franek i Lena są szczęśliwie zakochani. W końcu powoli stają na nogi, po tym jak wspólnik Franka go oszukał. Mężczyzna jest gotowy zrobić wszystko, aby spełnić marzenia swojej narzeczonej o ślubie. Laura znajduje ulotkę w skrzynce z ofertą pracy. Kiedy Franek idzie na spotkanie rekrutacyjne i dostaje pracę nie może uwierzyć w swoje szczęście. Jedyny szkopuł jest takie, że Franek będzie musiał często wyjeżdżać w delegacje. Czy to nie odbije się negatywnie na jego związku?

Wioletta to spełniona kobieta, która osiągnęła w życiu już chyba wszystko. Zatrudnienie Franka w swojej firmie nie jest przypadkowe. Plan kobiety powoli się realizuje.

„Będę przy tobie” to przede wszystkim historia dwojga ludzi, którzy bardzo się kochają i są w stanie zrobić dla siebie wszystko. Mimo problemów trwają wiernie przy sobie. Jest to również historia kobiety, która chce rozliczyć się z przeszłością.

Bardzo podobała mi się przedstawiona relacja Laury ze swoją teściową. Dziewczyna ma bardzo trudne relacje ze swoimi rodzicami, a mama Franka traktuje ją jak własną córkę.

Jest to historia o przebaczaniu, rozliczeniu z samym sobą, zajrzeniu w głąb siebie, wsparciu i miłości.

Autorka napisała idealną historię świąteczną.

Polecam

Informacje dodatkowe o Będę przy tobie:

Wydawnictwo: Videograf
Data wydania: 2022-10-18
Dodał/a opinię: monikaswiatek

Tagi: swiateczna obyczajowa

Zobacz opinie o książce Będę przy tobie

Kup książkę Będę przy tobie

Będę przy tobie
Zuza Kordel0
Okładka ksiązki - Będę przy tobie

Franek jest gotowy zrobić wszystko, by odbić się od finansowego dna. Potrzebuje stabilizacji, by spełniać marzenia ukochanej narzeczonej, Leny. Niespodziewanie...

W domu najlepiej
Zuza Kordel0
Okładka ksiązki - W domu najlepiej

Cuda się zdarzają, jeśli tylko im na to pozwolimy! Patrycja wcale nie chciała być matką... Do pewnego momentu... Gdy w jej sercu pojawia się pragnienie...