' Całuję go z taką łapczywością, że aż brak mi tchu. Delikatnie wsuwam ręce pod jego koszulkę i powoli przesuwam palce po jego nagim torsie, wyczuwając każdy mięsień. '
Główną bohaterkę Mię poznajemy w sytuacji, kiedy widzi zdradę swojego chłopaka z jej przyjaciółką.
Pocieszenie znajduje u kuzyna Nathana. Para ta postanawia stworzyć związek, lecz ukrywają go w tajemnicy przed rodziną.
Pewnego dnia mija wyjeżdża do Nowego Yorku. Tam poznaje Prestona swojego narzeczonego.
Po 4 latach wraca do rodzinnego miasta, kiedy spotyka Nathana wszystko wraca.
Czy ślub z Prestonem dojdzie do skutku? Jakie tajmenice będzie skrywał mężczyzna? I jakie będą miały wpływ na relacje z Mią?
Co Mią i Nathan zrobią z uczuciem, które tak naprawdę nigdy nie zgasło?
Jaki wpływ na życie Mii będą miały skrywane tajemnice rodzinne?
Czy rodzina zaakceptuje związek kuzynów?
Książka jest pełna miłości, pożądania i namiętności. Świetnie opisane sceny seksu, przy których robi się gorąco 🔥.
Przede wszystkim pięknie opisana prawdziwa miłość między głównymi bohaterami.
I ta zazdrość Nathana.. Czasami było to naprawdę słodkie ☺️
Nie zabraknie nam również łez, bólu i rozczarowania.
Podobał mi się również motyw adopcji.
Wydawnictwo: WasPos
Data wydania: 2021-04-10
Tytuł oryginału: Będziesz moja
Język oryginału: Język polski
mundurowa_czyta_
Nathan zdejmuje swoją koszulkę. Widzę, że jest gotowy. Jego nabrzmiały penis napiera na materiał, czekając na uwolnienie. Nathan ściąga spodnie i pochyla się, wsuwając we mnie palec.– Uwielbiam, gdy jesteś taka wilgotna – mruczy.Nate dokłada drugi palec, a jęczę i wiję się z rozkoszy. Wbijam głowę w poduszkę, wyginając ciało w łuk. Po chwili słodkich tortur mój ukochany podciąga się, rozchyla mi nogi i wchodzi we mnie łagodnie, powoli, tak, że czuję każdy cal jego męskości. Podkurczam nogi, a on wbija się we mnie głębiej. Zaczyna poruszać się szybciej, głośno wciągając powietrze.– Tak mocno cię kocham, Mia – mówi i całuje mnie, przygryzając mi dolną wargę.Przyciągam go do siebie i pogłębiam pocałunek. Zaciskam mięśnie, czując przeszywający mnie orgazm. Nathan wykonuje jeszcze kilka głębokich uderzeń i szczytuje, wypełniając mnie gorącą cieczą. Opada na mnie wyczerpany, a ja go przytulam. Tak bardzo mi go brakowało. Kochamy się, nie oszukamy uczuć.
Życiem Domenica Montechiaro kierowały poszukiwania zaginionej przed laty młodszej siostry. Gdy Blanca wróciła do rodziny, mężczyzna postanawia uporządkować...
Mroczna uczelnia kryje niejedną tajemnicę Młoda łowczyni wampirów Hazel Prescott rozpoczyna naukę w prestiżowym Shadowbrook College, uczelni dla studentów...
Całą drogę milczę, wpatrując się w szybę samochodu. Mam wrażenie, że jestem w jakiejś ukrytej kamerze, tylko wcale mnie to nie bawi. To musi być jakaś pomyłka. Nathan spędza ze mną tyle czasu, że zauważyłabym, gdyby coś się działo. Jestem pewna, że wróci z moim tatą, po prostu musi.