"Bez zgody" Kingi Litkowiec to mocny dark erotyk z elementami BDSM.
Marina marzy o życiu, w którym to sama decyduje o swojej przyszłości. Razem z przyjaciółką biorą udział w castingu dla modelek. Dla nich to jest szansa, jaką nie chcą zmarnować. Nie wiedzą tylko, że ta decyzja na zawsze zmieni ich życie.
Tylko czy na lepsze czy na gorsze ? Czy to kolejny wybór, który dzieje się znów bez zgody Mariny?
Kocham pióro tej autorki 😍. Kinga funduje nam tu, nie tylko fabułę, po której trzymamy się nadzieji i liczymy na szczęśliwe zakończenie, ale też przestrogę i ostrzeżenie dla młodych, naiwnych dziewczyn, które zrobią wszystko by zmienić swoje życie.
Książka bardzo mi się spodobała. Kinga ma ogromny talent do opisywania gorących i namiętnych scen erotycznych, po których rumieńce zostają na dłużej. W tej książce jest ich dość dużo jednak nie nadmiernie, wszystko jest w wyważonym stylu i umiaru. Trzeba też pamiętać, że autorka lubi zaskoczyć czytelnika i tak jest w tej książce takiego zakończenia się nie spodziewałam ale cichutko na niego liczyłam 😅. Ogromnym plusem jak dla mnie jest to, że ta książka jest napisana z perspektywy obojga bohaterów. Nie znajdziemy tu nadmiernych opisów czy bardzo brutalnych scen lecz są momenty przy których zabrakło mi tchu.
Ta książka zafundowała mi tyle skrajnych emocji, że mam ochotę o nie zapomnieć by PRZECZYTAĆ JĄ JESZCZE RAZ!❤️
GORĄCO POLECAM ♥️
Wydawnictwo: Illuminatio
Data wydania: 2022-04-13
Dominika Witos
Blair Thomas kochała swoją pracę, choć los wciąż stawiał na jej drodze przeszkody, które coraz trudniej było pokonać. Gdy firma Blair znalazła się na skraju...
Katherine nie jest zwykłą kobietą. Jako córka Jordana Blakemore'a od najmłodszych lat musi radzić sobie sama i udowadniać, że nie odstaje od braci. Dzięki...