Okładka książki - Białoksiężnik Powrót

Białoksiężnik Powrót

Tom 1 cyklu Białoksiężnicy

💙„BIAŁOKSIĘŻNIK.Powrót” to wyśmienita historia o magii,którą trzeba odkryć i zrozumieć. To opowieść o poszukiwaniu siebie,swojej mocy,pomocy nowo napotkanej osoby oraz walki ze złem,które jest coraz bliżej. Złem chcącym zabrać ważną rzecz,by zrealizować swoje marzenia i stać się potężniejszymi niż inni.

💙Powieść zabiera czytelnika w fantastyczny świat bohaterów,którzy spotykając się stają się kim ważnym dla siebie. Choć do końca tego nie rozumią, działają pod wpływem impulsu. Chcą się chronić, a często uciec. Poznawanie mocy naszych postaci,ich umiejętności i swojej prawdziwej osoby było naprawdę intrygujące.Oni stają się kimś innym,choć skrywane sekrety nie pozwalają odkryć im wszystkiego.Szukanie prawdy było obezwładniające, a to daje emocjonujących chwil i momentów,które zapierają dech w piersiach!

💙Historia dzięki interesującym bohaterom drugoplanowym pozwala rozbudować niesamowicie fabułę.Każdy z nich skrywa tajemnicę i one tworzą otoczkę tajemniczości oraz tego,że jesteśmy czymś zaskakiwani. Dzięki temu akcja jest na naprawdę wysokiem poziomie a dziejące się wokół działania zachwycają.

💙„BIAŁOKSIĘŻNIK.Powrót” to wyśmienita powieść urban fantasy z barwnymi bohaterami,którzy powolutku odkrywają swoją magię i chcą przezwyciężyć zło,które tylko czeka. Cudowna historia,która dopiero się rozpoczyna i już czekam na II tom,którego premiera już 28 IV👀 Czekam z utęsknieniem a was zachęcam do sięgnięcia po tą fantastyczną książkę.
💙Polecam📖

Informacje dodatkowe o Białoksiężnik Powrót:

Wydawnictwo: selfpublishing
Data wydania: 2025-08-18
Tytuł oryginału: Białoksiężnik Powrót
Dodał/a opinię: Barbara Dębska

Tagi: miłość i przeznaczenie przyjaźń kryminalny wątek magia tajemnica zakon

Zobacz opinie o książce Białoksiężnik Powrót

Kup książkę Białoksiężnik Powrót