Wowww…nie sądziłam,że autorka poruszy moje serce aż tak bardzo.
Historia w książce porusza bardzo wiele ważnych tematów.Jednym z nich jest walka o swoje marzenia i chęć rozwoju pomimo choroby z która trzeba się pogodzić.Zaprzyjaźnić się z nią i nie być ciężarem dla rodziny.Marzenia uskrzydlają powodując,że nasze życie jest ważniejsze i barwniejsze.
Miłość rodzicielska w tej lekturze jest ogromna.Poświęcenie,walka o zdrowie swojego dziecka i umożliwienie mu normalnego życia.Dodając do tego strach o przyszłość syna jest ogromna.
Wspierają go w każdej decyzji pozwalając mu realizować się zawodowo.Bo swoje dziecko kocha się bezwarunkowo…
Siła przyjaźni jest mocno wyeksponowana.Dla nich zawsze znajdzie się czas.Przytuli kiedy trzeba,wesprze słowami otuchy,ale także powie się prawdę ,by uzmysłowić ze źle się postępuje.
A pomiędzy tym wszystkim odnajdujemy prawdziwe uczucie dla którego można zaryzykować.Dla dobra drugiej osoby zrobimy wiele.
Nie sądźcie,że historia jest kolorowa…autorka dodała sytuacje,które ranią i stają się początkiem kłopotów.Wybaczenie i zrozumienie będzie grało istotna rolę w życiu bohaterów.
Dodanie do fabuły urzeczywistnienie marzeń pomimo nieuleczalnej choroby oraz walkę o siebie,by stać się kimś ważnym jest piękne
Powieść pokazuje,że warto walczyć o siebie pomimo swojej niedoskonałości.Pokochałam tą serię i czekam na kolejny tom📚
Gorąco wam ją polecam
Wydawnictwo: Amare
Data wydania: 2023-03-15
Barbara Dębska
Czwórka studentów - dwóch chłopaków i dwie dziewczyny, do niedawna nieznajomi z zupełnie innych środowisk i o odmiennych charakterach - stała się naprawdę...
„I jak ja miałam się skupić teraz na swoich idealnych świętach, jak taki Grinch imieniem Anita Wasilewska, będzie próbował mi je zniszczyć pracą...