Okładka książki - Biegacz

Biegacz

"Prędzej czy później każdy z jakiegoś powodu upada. Taka ludzka przypadłość." 💫

▪𝗥𝗘𝗖𝗘𝗡𝗭𝗝𝗔 ▪

Mateusz to wschodząca gwiazda futbolu amerykańskiego. Jest bardzo utalentowany i i pewny siebie. Jednak za tą fasadą sportowca, kryje się mężczyzna, który zmaga się z nieuleczalną chorobą. Zbliża się ważny mecz i walka z czasem, by mężczyzna mógł zagrać. Właśnie wtedy na jego drodze pojawia się Aneta - najlepsza neurologopedka w mieście, która ma mu pomóc zatrzymać chorobę. Każde kolejne spotkanie zbliża ich coraz bardziej do siebie i podsyca rodzące się uczucia.

Bohaterowie są świetnie wykreowani. Mateusz na pierwszy rzut oka wydaje się być takim typem bad boya, ale to tylko pozory. Tak naprawdę to może i dobrze zbudowany mężczyzna, silny i przystojny, ale pod tą kopułą kryje się wrażliwy i bardzo uczuciowy mężczyzna. Natomiast Aneta to pewna siebie kobieta, która dobrze zna się na swojej pracy i wie czego chce od życia. Ale gdy w jej życiu pojawia się Mateusz, życie obojga zmienia się nie do poznania i wtedy zdają sobie sprawę, że pragną czegoś więcej.

I mimo iż książka nie jest wybitna, to czyta się ją bardzo przyjemnie, a czy nie tego oczekujemy od książek? Są idealne na odstresowanie podczas wieczornego odpoczynku z herbatą czy lampką wina po ciężkim dniu. Więc jeśli szukacie książki, która pozwoli wam się odprężyć i zabierze was w świat pełen sportowców i niepohamowanych uczuć, to ta pozycja sprawdzi się idealnie.

„Biegacz” pokazuje, że związek to nie tylko zakochanie się w drugiej osobie, ale wzajemne zaufanie i wsparcie. Bo bez tego nie ma na czym zbudować dobrego związku. Opowiada o chorobie, która może pokrzyżować plany i wywrócić nasze życie do góry nogami. To historia o miłości, o życiowych wyborach i trudnych decyzjach, o tym co jest w życiu ważne. Sama fabuła od początku jest dość przewidywalna, ale wiecie co? W ogóle to nie przeszkadza w odbiorze tej książki.

„Biegacz” to bardzo przyjemny w odbiorze romans. Idealny dla każdej kobiety. 💚 Ja z niecierpliwością czekam na kolejny tom!

Informacje dodatkowe o Biegacz:

Kup książkę Biegacz

Rozgrywający
Anne Marie 0
Okładka ksiązki - Rozgrywający

Miłość ponad wszystko czy kariera wbrew wszystkiemu? Podczas Mistrzostw Świata w futbolu amerykańskim Eryk Lisowski zostaje poważnie sfaulowany i trafia...

Niedobrani
Anne Marie0
Okładka ksiązki - Niedobrani

Czwórka studentów - dwóch chłopaków i dwie dziewczyny, do niedawna nieznajomi z zupełnie innych środowisk i o odmiennych charakterach - stała się naprawdę...