,,Bracia di Caro" to książka, która zabrała mnie do świata tajemnic, gdzie nic nie jest pewne, a uczucia są poddawane próbie.
Kylie Scott to młoda kobieta, która po stracie rodziców nie może dojść do siebie, ból i rozpacz sprawiają, że chowa się przed światem, który stał się dla niej obcy. W życiu Kylie następują zmiany wraz z pojawieniem się przystojnego Marco.
Marco do Caro to przystojny i zarazem tajemniczy mężczyzna. Jedno jest pewne, nie cofnie się, póki nie zdobędzie Kylie! Co takiego skrywa Marco? Czy Kylie wyjdzie ze swojej strefy komfortu i otworzy się na świat? Tego Wam nie zdradzę, ale koniecznie przeczytajcie książkę!
,,Bracia di Caro" to zaskakująca książka, która trzyma w napięciu do ostatniej strony! Tak naprawdę, to autorka sprawiła, że się zaczęłam zastanawiać, kto tak naprawdę mówi prawdę, a kto manipuluje, kto jest przyjacielem, a kto wrogiem, komu powinna zaufać Kylie, a na kogo uważać, coś niebywałego i zarazem intrygującego! Kylie to postać, która od samego początku książki, wzbudza sympatię, jej traumatyczne przeżycia, utrata bliskich sprawiły, że chciałam ją poznać i powiedzieć,,Wszystko się ułoży, a na dojście do siebie potrzebny jest czas"! Bracia di Marco to wielka niewiadoma, którą bardzo chciałabym rozszyfrować, każdy z nich wiele wnosi do książki, pobudzając wyobraźnię!
Książka jest napisana przyjemnym stylem, a sceny zbliżeń ze smakiem. Autorka postawiła na budowanie napięcia i powiem Wam, że jej się to udało, podsycała napięcie z każdą kolejną stroną książki!
Podsumowując, dwóch braci i jedna kobieta, a w tym wszystkim pożądanie wiszące w powietrzu, tajemnice i manipulowanie, to wszystko daje niesamowitą historię, przy której nie można się nudzić! Zakończenie książki, mnie osobiście zaskoczyło i w przyjemny sposób zostawiło z wielką niewiadomą, by wyczekiwać drugiego tomu! Polecam!
Wydawnictwo: Muza
Data wydania: 2022-01-26
Marta Wiczuk
Choć Valentina Gilardi urodziła się w potężnej rodzinie mafijnej, to jednak nie żyje w świecie przemocy i nielegalnych interesów. Przynajmniej do dnia...
Alexander Blakemore dostaje to, o czym od zawsze marzył - władzę po ojcu. Szybko jednak okazuje się, że nie jest na nią gotów. Nie tak wyobrażał sobie...