Powracamy do historii Avy i Mansona.Cena prawdy będzie ostatecznym rozwiązaniem zagmatwanej zagadki sprzed lat.Jaka prawda zostanie odkryta?
Czekałam z niecierpliwością na ta historie i poznanie wszystkich skrywanych tajemnic przez członków rodziny Bennet.Autorka dzięki rozdziałom sprzed pięciu lat i obecnie dokładnie przybliża wydarzenia powodujące zawirowania po śmierci Charlesa Benneta i utraty pamięci Avy.Zostawiony testament nie podobał się jego rodzinie.A Ava przekonała się,że otrzymane dobra materiały nie są gwarancja szczęścia.
Byłam ogromnie poruszona poznawanym szczegółami z życia bohaterów.Nieustające intrygi,kłamstwa,manipulacje i chęć zyskania majątku przyćmił jasne myślenie i poprawne zachowania rodziny zmarłego.Liczyły się tylko pieniądze i eliminacja wroga.
Z każdym kolejnym rozdziałem odkrywamy odpowiedzi na nurtujące pytania dotyczace wydarzeń sprzed lat.Któż był tak zarozumiały,że majątek był ważniejszy?Zapewnie zastanawiacie się nad tym.Ja byłam ogromnie ciekawa.Odkrycie prawdy było niemal oczywiste!
Dopiero poznanie całej historii udawadnia,że cena prawdy niesie ze sobą wiele zła.Zemsta nie jest dobrym rozwiązaniem,ponieważ może przynieść wiecej złego niż dobrego.
Czy Ava i Manson odnaleźli się na nowo?O tym przekonacie się sięgając po finał dylogii.Emocji nie brakuje a zakończenie jest wręcz szalone.
Gorąco polecam serie Dylogia uczuć
Wydawnictwo: Muza
Data wydania: 2023-08-16
Barbara Dębska
Piąta część bestsellerowego cyklu "Sinners Reapers". Sinnersów dręczą kolejne zaginięcia oraz śmierć dziewczyny z miasteczka, ale mają związane ręce,...
Agnieszka Siepielska, w czwartym tomie serii Sinners Reapers, zabiera czytelników do świata pełnego niebezpiecznych mężczyzn i wyjątkowo brudnych tajemnic...