Okładka książki - Cher. Autobiografia (część 1)

Cher. Autobiografia (część 1)

Takiej artystki jaką jest Cher przedstawiać nikomu nie muszę. Chyba nie ma osoby, która nie znałaby jakiejś jej piosenki. Ja od lat jej słucham, dlatego ucieszyłam się gdy dostałam propozycję od wydawnictwa Filia przeczytania książki "Cher. Autobiografia. Część 1". "Niezwykłe życie Cher może opowiedzieć tylko jedna osoba... sama Cher. Opowiada nam jak wyglądało jej dzieciństwo, pierwsze występy sceniczne i początki kariery. Wszystko opowiedziane jest z niesamowitą szczerością, bez żadnego koloryzowania. Momentami miałam wrażenie jakbym siedziała obok i słuchała jej rozmowy z przyjaciółką. Jest to historia o odwadze, sile i podążaniu za marzeniami. Nie zawsze było kolorowo ale każda porażka była początkiem czegoś nowego, lepszego. Nie każdy artysta zdobędzie się na odwagę by opowiedzieć o sobie bez żadnych zbędnych filtrów. ONA to zrobiła a ja jestem oczarowana tą książką. Co prawda jest to dopiero pierwsza część i kończy się w momencie gdy kariera Cher nabiera rozpędu, to już nie mogę się doczekać drugiej części.

Informacje dodatkowe o Cher. Autobiografia (część 1):

Wydawnictwo: Filia
Data wydania: 2025-10-15
Kategoria: Biografie, wspomnienia, listy
Tytuł oryginału: CHER: THE MEMOIR, PART ONE
Dodał/a opinię: zainspirowanawku

Tagi: biografie

Zobacz opinie o książce Cher. Autobiografia (część 1)

Kup książkę Cher. Autobiografia (część 1)