Okładka książki - Cichy szept

Cichy szept

Po powieści tego typu sięgam naprawdę rzadko, a ta zainteresowała mnie opisem z tyłu okładki. I szczerze mówiąc nie wiem czego się tu spodziewałam bo niestety okazało się, że to raczej nie mój typ powieści . Całkowicie.

Jeden ukryty pośród nocy zamek. Jeden cichy, prywatny pokój. I dwoje ludzi – kobieta i mężczyzna, których połączy niepowtarzalna noc pełna pożądania. Noc przesycona nieosiągalną rozkoszą, nieskazitelnie doskonałymi pieszczotami, niekończącymi się doznaniami i wielokrotnym spełnieniem.
Jak zakończy się to przypadkowe spotkanie dwojga nieznajomych?
Pożądanie potrafi rozjaśnić umysł, uwolnić ciało i otworzyć oczy tym, którzy oddają mu się w pełni. Krótka noc długiej miłości, w której wydarzyć się może więcej niż wszystko.

Nie ukrywając po powieści tego typu sięga się po to aby trochę uciec od rzeczywistości. A jeszcze jak opis powieści jest zachęcający , to w sumie czemu nie? Z tymże ta powieść opis zachęcający ma jak najbardziej, ale niestety jej fabuła już taka nie jest. A może ja po prostu za bardzo jej nie zrozumiałam? Możliwe.

Nie do końca da się opisać , co znajdziemy w tej książce, ale jak dla mnie osobiście to trochę było to za długie, monotonne i nudne. Dialogów tutaj raczej nie uświadczycie, jeśli nawet jakieś były to chyba je przeoczyłam. Ogólnie rzecz biorąc cała ta książka to opowieść jednej w sumie nocy, całkowicie przesyconej sceny seksualnych uniesień, które w takiej ilości sprawiły tylko, że chciałam te powieść jak najszybciej odłożyć.

Nie wiem co tak naprawdę autorka chciała w ten sposób i tu osiągnąć, ale moim zdaniem nic jej się nie udało.

Ogólnie rzecz biorąc ja żałuję, że skusiłam się na tę powieść. Zabrała mi cenny czas. No, ale może komuś się ona spodoba.

Niestety ja jej nie polecam.

Informacje dodatkowe o Cichy szept:

Wydawnictwo: Novae Res
Data wydania: 2020-09-21
ISBN: 978-83-8219-101-1
Dodał/a opinię: Anna Szymczak

Tagi: literatura erotyczna

Zobacz opinie o książce Cichy szept

Kup książkę Cichy szept