Okładka książki - Ciepło. Najprzytulniejszy poradnik osiędbania

Ciepło. Najprzytulniejszy poradnik osiędbania

Kobiety, a szczególnie mamy mają dziwny zwyczaj dbania o wszystkich wokół, a swoje potrzeby zawsze zostawiają na sam koniec, z czasem może to doprowadzić do frustracji i gorszego samopoczucia dlatego tak ważne jest, żeby pamiętać również o sobie.
Ciepło to cudowny poradnik, który pomoże nam nauczyć się dbania o siebie, szczególnie teraz jesienią, ponieważ ta pora roku w wielu osobach wywołuje smutek, ludzie zamykają się w sobie i wegetują do wiosny, nie potrafią dostrzec piękna w kolorowych liściach, kasztanach i żołędziach. Autorka podchodzi do tematu bardzo psychologicznie, dla niej bardzo ważna jest ajurweda, która przypomina, że zdrowie nie jest źródłem dobrego samopoczucia, tylko dobre samopoczucie jest źródłem zdrowia. W książce znajdziemy wiele schematów i informacji o tym, co wpływa na nasze samopoczucie i co możemy zrobić, żebyśmy czuli się lepiej, jest to świetny pomysł, bo takie schematy przyciągają wzrok i zawierają w sobie wszystkie najważniejsze informacje. Oprócz tego we wnętrzu znajdziemy wiele pysznych i pięknie wyglądających dań, które nie są bardzo skomplikowane i na pewno każdy będzie umieć je przyrządzić.
Czytając książkę, czuje się właśnie ciepło i spokój, okładka sprawia, że w mojej głowie mam obraz nocy, kocyka i gorącej herbaty, bo z takim zestawem czytanie staje się wyjątkowe. Książka zdecydowanie spodoba się osobą, które dbają o swój rozwój osobisty, medytują, stawiają na siebie, bo nie raz rozmawiałam z takimi osobami i wysławiają się podobnie jak autorka.
Niestety w tej cudownej publikacji jest jeden minus, a mianowicie sporo trudnych słów, których znaczenie trzeba poznać tak, żeby dokładnie wszystko zrozumieć, a ja, kiedy trafiam na takie słowo, wytrącam się z czytania i potem ciężko mi wrócić do pełnego skupienia.
Polecam tę książkę osobom, które zapomniały o sobie i swoich potrzebach, bo dzięki temu poradnikowi łatwiej będzie zacząć im sprawiać sobie małe i duże przyjemności.

Informacje dodatkowe o Ciepło. Najprzytulniejszy poradnik osiędbania:

Kup książkę Ciepło. Najprzytulniejszy poradnik osiędbania

Rześko. Najbardziej zmysłowy poradnik osiędbania
Nina Czarnecka0
Okładka ksiązki - Rześko. Najbardziej zmysłowy poradnik osiędbania

Życie jest zbyt krótkie, by czekać na ulubioną porę roku! Lepiej w każdej znaleźć coś, co da ci radość i sprawi, że poczujesz się świetnie w swojej skórze...

Miękko
Nina Czarnecka0
Okładka ksiązki - Miękko

Nie musisz już zaciskać zębów. Możesz odetchnąć. Przed tobą wyjątkowa podróż w głębiny emocji. Każda z nas miewa coś ze skorupiaka. Pancerz. Skulone...