Książki pani Ani mogę czytać w ciemno,ponieważ wiem,że historia bohaterów mnie zachwyci spędzając z nimi niezapomniany czas.
Również w tym przypadku historia Cole’a i Mishy dostarczyła mi mnóstwa emocji,które powodowały szybsze bicie serca.
Wraz z bohaterami przeżywamy walkę z wrogami i przeciwnościami losu.Poznajemy tajemnice przeszłości oraz skrywaną prawdę przez najbliższych.Dzięki temu powieść jest naprawdę ciekawa i nieprzewidywalna.Nie tylko otrzymujemy rodzące uczucie pomiędzy bohaterami,ale również wspaniała przyjaźń na która zawsze można liczyć.Pomiędzy tym są rozgrywki mafijne i poznawanie swojego pochodzenia!Dzięki temu czyta się w ekspresowym tempie!
Mogę was zapewnić,że z bohaterami napewno nie będziecie się nudzić.Niebezpieczeństwo czyha tuż za rogiem a osoby z przeszłości przypominają o sobie.Pojawiająca się nowa postać na końcu lektury bardzo mnie zaintrygowała i czekam na kolejny tom serii.Mam nadzieję,że pojawi się już niedługo!
Polecam wam tą wspaniała historię,która pokazuje,że nieoczekiwana pomoc może skomplikować życie a zarazem przynieść nieodczuwalne uczucia
Wydawnictwo: Muza
Data wydania: 2023-11-08
Barbara Dębska
Nowa gorąca powieść Anny Wolf! Autorka Serca gangstera powraca z najnowszą powieścią. Susan i Hunter spotykają się po latach w San Diego. W szkole średniej...
Parker Rain mieszka w Newport News, jest właścicielem baru i ma reputację mordercy. Przesiedział - jak się okazało niesłusznie - rok w więzieniu. Podczas...