Sonia to córka rosyjskiego oligarchy przyzwyczajona do życia w luksusie. Jej ojciec to zimny i pozbawiony skrupułów człowiek, który od lat wykorzystuje córkę do swoich interesów.
Leo to pochodzący z Włoch mściciel, który służył w Legii Cudzoziemskiej. Po brutalnym morderstwie żony poprzysiągł zemstę. Latami opracowywał plan, wkradł się w łaski wroga i w końcu dostał szanse na zemstę, kiedy to miał ochraniać córkę przełożonego. Niestety jednego Leo nie przewidział. Nie spodziewał się, że zakocha się w córce wroga.
Czy Leo dokona zemsty? Czy stary Vasiljew pozwoli córce odjeść? Czy Leo i Sonia odnajdą szczęście?
Porwania, strzelaniny, ataki. Zagrożenie, ucieczka, walka. Zemsta. Ognisty romans i rodzące się uczucie. Bohaterowie tej książki to dwa naprawdę silne charaktery. Wspólnie nie boją się stawić czoła największemu zagrożeniu.
"Córka oligarchy" to zdecydowanie niestandardowa i trudna do przewidzenia historia, w której dużo się dzieje. Momentami trafialiśmy na naprawdę brutalne i szokujące sytuacje, które dodawały ognia całej historii. Nie brakuje tu także gorących i namiętnych scen. Tych jest zdecydowanie więcej, ale są napisane ze smakiem.
Jest to dobra książka z zaskakującym zakończeniem. Ostatnie strony mocno mnie zszokowały i muszę przyznać, że nie spodziewałam się takiego obrotu spraw. Zdecydowanie nie nudziłam się w trakcie jej czytania.
Całość napisana jest lekkim stylem, czyta się ją przyjemnie i szybko. Mnie ta historia naprawdę wciągnęła. Polecam przeczytać. 🖤
Dziękuję Wydawnictwu Luna za egzemplarz. ❤️
Wydawnictwo: Luna
Data wydania: 2023-02-22
zaczytanaEdyta
Gdy płatny zabójca spotyka zupełnie zwyczajną dziewczynę Dla niej to spotkanie mogło się skończyć bardzo źle. Wszak los postawił na jej drodze mężczyznę...
Olga to szalenie ambitna, zdolna młoda kobieta. Singielka z wyboru, z zawodu konserwator zabytków i architekt.Ubiega się o pracę w prestiżowej firmie zajmującej...