💛Znakomita historia z zaskakującymi zwrotami akcji i porywającą fabuła od pierwszej strony!
💛Duet- miliarder,który żyje jak przeciętny obywatel i kobieta szukającego miliardera do osiągnięcia swojego celu.A pomiędzy tym tajemnice,powracająca przeszłość i pożądanie🔥
💛„Nieczuły Casanova” zabiera nas do świata w którym świat miliardera wygląda zupełnie inaczej niż u bogatych osób.On ucieka od pokazywania swojej fortuny,bo kobiety pragną tylko jej, a nie jego.Skrzywdzony przez los niesie ze sobą piętno nieprzepracowanej przeszłości. Ucieka,boi się i nie potrafi się zaangażować.Casanova będący demonem seksu z niemożliwością poznania jego bliżej. Jeden szantaż zmienia wszystko,a potem dzieją się cuda,dzięki którym możemy poznać go tak naprawdę. Jest to cudowne,ponieważ odkrywamy sekrety skrywane przed wszystkimi,by ponownie nie zostać skrzywdzonym.
💛Powieść zabiera w niezwykłą podróż do świata bohaterów,którzy dzięki spotkaniu się, mogą zmienić swoje życie.Pomagając sobie nawzajem-odnajdują coś więcej niż tylko wsparcie.Odnajdują prawdziwe uczucie w czterech skromnych ścianach,w którym widać zainteresowanie, nie ze względu na pieniądze,tylko za to,że ktoś jest-po prostu.
💛Wycofanie bohatera i brak angażowania z kobietami było początkowo niezrozumiałe.Dopiero po poznaniu go bliżej rozumiemy jego obawy i ucieczkę w pracę,by uciekać w podróże po całym świecie. Daphne od początku jest kobietą,która znosi zbyt dużo,a inni to wykorzystywali.Ciekawostki z jej życia pokazały jej prawdziwe oblicze,które sprawilo że pokochało ją się bardziej.
💛Pojawienie się bohaterów z poprzednich tomów: Arya z Christianem oraz Winnie z Arsène powodują ciekawe zdarzenia powodujące wybuch śmiechu i ukazania prawdziwej przyjazni.Z nimi nie da się nudzić,bo mówią to co myślą i robią to co chcą.
💛„Nieczuły Casanova” to historia,która nie pozwoli o sobie zapomnieć.Wszystko dzięki bohaterom potrafiącym zadbać o siebie i pokazać siebie,poza bogatym światem i zainteresowanie ze względu na status.Czytajcie.
💛polecam💛
Wydawnictwo: Marginesy
Data wydania: 2025-06-25
Tytuł oryginału: Cold Hearted Casanova
Barbara Dębska
Podobno wraz z pierwszą miłością kończy się okres niewinności. Pod tymi słowami mogłaby się podpisać Everlynne Lawson, której pierwszy romans zakończył...
Była mistrzynią trafiania do celu. Tym razem sama stała się celem dzikiego łowcy. Sailor miała w życiu jeden jasny cel - i znajdował się on na samym środku...