Okładka książki - Czarolina. Pan wyspy Vorn. Tom 5

Czarolina. Pan wyspy Vorn. Tom 5

Czarolina nadal przebywa na wyspie Vorn, gdzie bierze udział w niezwykłym kursie. Miało być tam całkowicie bezpiecznie, no cóż, nie jest. Coraz więcej tajemnic wychodzi na jaw, jednak każda odkryta rodzi wiele pytań. Na dodatek to, co czeka uczestników kursu, będzie na tyle niebezpieczne, że będą musieli się zjednoczyć, aby wyjść z tego cało. Czy dadzą rady? Co takiego się stanie? Jakie tajemnice zostaną odkryte?

To nasze piąte spotkanie z Czaroliną, a jednocześnie jest to ostatni tom pierwszego cyklu przygód fantastykologów. Komiks jest bardzo ciekawy, wciągający. Pełen magicznych przygód, niebezpieczeństw, zagadek do rozwiązania.

W komiksie znajdziemy ciekawe, momentami wręcz mroczne ilustracje, które przyciągają wzrok i zachęcają do poznania treści.

Czarolina to nastolatka z magicznymi zdolnościami. Inteligentna, otwarta, sympatyczna. To bohaterka, którą córka polubiła, a to sprawiło, że z przyjemnością śledziła jej przygody.

„Czarolina. Pan wyspy Vorn. Tom 5” to ciekawy komiks, który zabiera czytelnika w magiczny świat pełen zagadek. Polecam.

Recenzja pojawiła się również na moim blogu - Mama, żona - KOBIETA

Zobacz opinie o książce Czarolina. Pan wyspy Vorn. Tom 5

Kup książkę Czarolina. Pan wyspy Vorn. Tom 5

Amazing Spider-Man. 2099. Tom 7
Okładka ksiązki - Amazing Spider-Man. 2099. Tom 7

Siódmy tom przygód Spider-Mana ze scenariuszami Nicka Spencera wydanych w kolekcji Marvel Fresh. Przyszłości grozi niebezpieczeństwo! Miguel O'Hara, Spider-Man...

Okładka ksiązki - Chi chi love. 505 naklejek. Witaj w świecie Chi Chi Love. Chi chi love. 505 naklejek. Witaj w świecie Chi Chi Love

Chi Chi Love. 505 Naklejek to kolorowa książka z ulubionymi bohaterami. W środku maluch znajdzie aż 505 naklejek, a także dużą porcję zagadek, łamigłówek...