Okładka książki - Cześć to ja! Mój album dźwiękowy

Cześć to ja! Mój album dźwiękowy

Przyjście na świat nowego członka rodziny, zawsze jest wielkim wydarzeniem. Jednak, mimo najszczerszych chęci, nie jesteśmy w stanie spamiętać wszystkiego, co się zdarzy w pierwszym okresie jego życia (również płodowego :) ). Po latach wiele cennych chwil „ucieka” i wtedy taki album jest doskonałą pamiątką, pozwala do nich wrócić, zatrzymać je na zawsze.

W książce znajdziemy miejsce na zachowanie wspomnień. Nie jest to jednak taki zwykły album jak wiele na rynku. Tu mamy możliwość nagrywania. Tym sposobem uchwycimy takie chwile jak płacz maluszka, jego śmiech, gaworzenie, pierwsze słowa i wiele więcej. Nagrania można później przegrywać np. na telefon, co jest zdecydowanie dużym plusem. Oczywiście jest też miejsce na wpisanie ważnych rzeczy jak np. ukochana zabawka oraz miejsce na zdjęcia.

Jest wspaniała pod względem wizualnym. Kolorowa, z wieloma rysunkami, które zdecydowanie sprawią, że z przyjemnością będziemy do niej wracać. Moim zdaniem jest uniwersalna i możne być zarówno dla chłopca, jak i dla dziewczynki.

Okładka jest twarda, solidna. Dzięki niej książka posłuży długi czas.

Moim zdaniem album będzie wspaniałym pomysłem na prezent dla przyszłych rodziców. Dzięki niemu cenne chwile zostaną zachowane na zawsze. Z przyjemnością polecam.

Recenzja pojawiła się również na moim blogu - Mama, żona - KOBIETA

Kup książkę Cześć to ja! Mój album dźwiękowy

Encyklopedia statków żaglowych
Opracowanie Zbiorowe0
Okładka ksiązki - Encyklopedia statków żaglowych

Encyklopedia żaglowców przedstawia szczegółową historię statków morskich, od prymitywnych początków aż do dziś. Bogato ilustrowana, opisuje poszczególne...